4500₺ sistem toplama

Bütçe
4500

Enesriderr

Hectopat
Yer
Metropol
Arkadaşlar merhaba elimde GTX 1650'li bir sistem vardı sattım ve bana çok geleceğini düşündüm 5400₺ ye sattım 4500₺'sini aldım kalan parayı saklayıp ileride upgrade yaparım diye sakladım.
Şimdi konuya geçelim bana 4500₺'ye bilgisayar toplayabilir misiniz?
Kriterler:
APU olmasın.
En az 16 GB RAM olsun.
Valorant ve PUBG oynayacağım.
2 veya 4 GB ekran kartı olsun 4 GB olursa iyi olur sadece Valorant'ı yüksek ayarlarda 60 FPS oynayayım yeter PUBG düşük orta ayarlarda 60 FPS oynasam yeter.

Fiyatı görünce, GTX 1050 ti ve onu besleyecek yeni nesil işlemci üstüne kurulmuş bir sistem canlandı kafamda.

Kimse önermiyecek mi yani?

Gel dostum yine ben geldim ömrümü bitirdin.

Kimse önermiyecek mi yani?
Mesela elinde olan parçaları söyleyerek başlayabilirsin?
Hocam sabah akşam forumdasın ah seninki gibi bir sistem toplayayım forumun yüzüne bakmam büyük ihtimal.

Hocam sabah akşam forumdasın ah seninki gibi bir sistem toplayayım forumun yüzüne bakmam büyük ihtimal.

Hocam yaz tatilindeyiz dersler bitti bende yaylaya attım kendimi burada şu an imzamdaki sistemi kullanamıyorum standart bir laptop var.
Onla da oyun oynanmayacağına göre forumda insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum.
Umarım size de daha iyisi nasip olur.

Mesela elinde olan parçaları söyleyerek başlayabilirsin?

Elimde parça yok GTX 1650'li sistemimi 5400₺ ye sattım şimdi arkadaşıma RX 560'lı sistem aldık 2. el biliyosunuz sahte çıktı şimdi 2. el olmayan 4599₺'yi aşmayan sistem toplayalım lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…