4500₺ sistem toplama

Bütçe
4500

Enesriderr

Hectopat
Yer
Metropol
Arkadaşlar merhaba elimde GTX 1650'li bir sistem vardı sattım ve bana çok geleceğini düşündüm 5400₺ ye sattım 4500₺'sini aldım kalan parayı saklayıp ileride upgrade yaparım diye sakladım.
Şimdi konuya geçelim bana 4500₺'ye bilgisayar toplayabilir misiniz?
Kriterler:
APU olmasın.
En az 16 GB RAM olsun.
Valorant ve PUBG oynayacağım.
2 veya 4 GB ekran kartı olsun 4 GB olursa iyi olur sadece Valorant'ı yüksek ayarlarda 60 FPS oynayayım yeter PUBG düşük orta ayarlarda 60 FPS oynasam yeter.

Arkadaşlar merhaba elimde GTX 1650'li bir sistem vardı sattım ve bana çok geleceğini düşündüm 5400₺ ye sattım 4500₺'sini aldım kalan parayı saklayıp ileride upgrade yaparım diye sakladım.
Şimdi konuya geçelim bana 4500₺'ye bilgisayar toplayabilir misiniz?
Kriterler:
APU olmasın.
En az 16 GB RAM olsun.
Valorant ve PUBG oynayacağım.
2 veya 4 GB ekran kartı olsun 4 GB olursa iyi olur sadece Valorant'ı yüksek ayarlarda 60 FPS oynayayım yeter PUBG düşük orta ayarlarda 60 FPS oynasam yeter.
Kimse önermiyecek mi yani?

Gel dostum yine ben geldim ömrümü bitirdin. 🤣 🤣

Kimse önermiyecek mi yani?
Mesela elinde olan parçaları söyleyerek başlayabilirsin?

Gel dostum yine ben geldim ömrümü bitirdin. 🤣 🤣
Hocam sabah akşam forumdasın ah seninki gibi bir sistem toplayayım forumun yüzüne bakmam büyük ihtimal.

Hocam sabah akşam forumdasın ah seninki gibi bir sistem toplayayım forumun yüzüne bakmam büyük ihtimal.

🤣Hocam yaz tatilindeyiz dersler bitti bende yaylaya attım kendimi burada şu an imzamdaki sistemi kullanamıyorum standart bir laptop var.
Onla da oyun oynanmayacağına göre forumda insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum.
Umarım size de daha iyisi nasip olur.👍

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı