4500 TL 1660 Super sistem toplama

eren237

Hectopat
Kendimce bu şekilde bir sistem oluşturdum. Toplam yaklaşık sadece kasa 4500 TL. Bu hafta sonu 12 taksit ile alacağım büyük ihtimalle. Bu fiyata daha iyisi var mıdır? Bir de 144 Hz bir monitör arıyorum bu sisteme. G-Sync uyumu var mı yok mu bilmiyorum ama şu an olabildiğince ucuz bu iki monitörü bulabildim.

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    34,3 KB · Görüntüleme: 53
  • 2.PNG
    2.PNG
    33,9 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Eğer bütçeyi mümkünatı yok aşamam tek param bu monitör için diyorsanız bunu alıp geçin bence. Ancak para sorununuz yoksa bütçeyi arttırıp IPS panel hem daha şık hem de kaliteli bir monitör almak daha mantıklı olacaktır. Sistemler sürekli parça parça yenilenebiliyor ancak monitörü uzun yıllar teknolojide bir çığır açılmadıkça kullanacaksınız unutmayın.

Sisteme gelince, sistem CS:GO için gayet yeterli bir sistem. Ekonominin ve doların şu durumunda daha uygun bir şey bulabileceğinizi sanmıyorum ancak daha da kötüye gidip gitmeyeceğini kimse bilemez. Yapılacak en iyi şey donanımarşivi tarzı grupların hazır sistemlerini ilk çıktığı gibi ''mantıklı'' bir şekilde inceleyip uygunsa direkt sipariş vermek bence. Veyahut incehesap'ın cuma geceleri indirimlerini takip etmek, teker teker azar azar da olsa indirimlerden faydalanmak olacaktır.

3,5 ay önce şöyle bir sistemi 3850 TL'ye topladım şu an toplamaya kalksam ne kadara gelecek hiçbir fikrim yok böyle bir devirdeyiz yani. Bunun yanına bir de indirimden 799TL'ye 144hz Viewsonic VX2458 almıştım. Toplam 4600TL'ye işi kapatmıştım yani 3-4 ay öncesinde.

1 X Sistem Montaj Hizmeti
1 X COOLER MASTER MasterBox MB511 600W Kırmızı Led Fan USB 3.0 Mid Tower Kasa
1 X MSI B450M PRO-M2 MAX 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart
1 X AMD Ryzen 5 2600X 3.6GHz 19MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 12nm İşlemci Tray
1 X ASUS ROG STRIX Radeon RX580 T8G Gaming 8GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı
1 X TOSHIBA OCZ 480GB TR200 SATA3 2.5" SSD (555MB Okuma / 540MB Yazma)
2 X CORSAIR 8GB Vengeance LPX Siyah 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram

Taksit ile satın alımda Vatan nispeten uygun oluyor.
Vatan da 6 taksite kadar var sadece.
Sistemin son durumu şu an bu. Galax ile ilgili bir kaç olumsuz yorum okuyunca bütçeyi arttırıp MSI almaya karar verdim. Sadece kasa 4820 tl. Monitör ile beraber 5780 tl. Aylık 526 tl ye alacağım (Bonus).

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    45,8 KB · Görüntüleme: 50
  • 2.PNG
    2.PNG
    28,3 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı