4500 TL Android telefon önerisi

Kalem gerekli değilse tartışmasız S9+ alın. P20 Pro da alternatif. Ama tavsiyem S9+ olur.

Samsung alma bence Huawei P20 Pro veya P20 lite al
Lütfen sebepleriyle açıklayın. Herkesin dilinde Samsung alma. Ayrıca 4500 TL bütçeye P20 Lite tavsiye etmek neden ?

Note 8 ve S9 Plus alma P20 Lite al diyen birinin telefonlarla uzaktan yakindan alakasi yoktur.

Ikisi arasından S9 Plus alman daha doğrudur. Kamera, donanim, performans ve batarya olarak daha iyi bir modeldir.

Huawei tarafında da P20 PRO var. Bu fiyatlara telefon alınmasını da doğru bulmuyorum. S8 serisi, Mate 10 serisi, 5Z ve G7 modeline de bakabilirsin.

Bütçeyi sonuna kadar zorlayacaksan en mantikli tercih S9 Plus.

Note 9 alıcaktım ama note 8 var annemde pek fark göremedim note 8 ile note 9 arasınsa kalemden başka. o yüzden note 8 veya s9+ alıcam. Büyük ihtimalle s9+ alıcam.

Note 9 kamera, CPU, GPU, batarya olarak Note 8 modelinden daha iyi. S9 Plus ile Note 9 arasındaki fark ise batarya, kalem, dahili hafiza, ekran büyüklüğü ve 512 modelindeki 8 GB RAM. Note 8 modelinden Note 9 modeline geçilecek bir durum yok. Note 9 yerine S9 Plus almak fiyat performans açısından çok daha mantıklı.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı