4500 TL bandında klavye önerisi

Bütçe
4500

kriyos.s

Centipat
Daha fazla  
Selam dostlar, öncelikle hayatımda hiç klavye almadım; laptop klavyesi neyse onu kullandım bu yüzden hiçbir bilgim yok. Mekanik klavyeler hoş durdu gözüme, sesleri filan güzel çıkıyor bu yüzden mekanik klavye almak istiyorum. Fiyat olarak 4500 dedim ama bu muhtemelen olabilecek en yüksek fiyat, 4K civarı genelde olursa daha iyi olur. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler 🙏

Selam dostlar, öncelikle hayatımda hiç klavye almadım; laptop klavyesi neyse onu kullandım bu yüzden hiçbir bilgim yok. Mekanik klavyeler hoş durdu gözüme, sesleri filan güzel çıkıyor bu yüzden mekanik klavye almak istiyorum. Fiyat olarak 4500 dedim ama bu muhtemelen olabilecek en yüksek fiyat, 4K civarı genelde olursa daha iyi olur. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler 🙏

Hocam kriterlerin neler, oyun mu oynayacaksın, yazı mı yazacaksın, hangi boyut istiyorsun, sesi nasıl olsun. Manyetik mi olsun mekanik mi, bunları cevaplaman lazım yoksa yanlış öneri alıp durursun.

Ultranın Pro'dan farkı nedir?
Buradan bakarak anlayabilirsiniz kasa materyali ABS değil Alüminyum CNC.
1744977151329.jpeg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı