4500 TL bütçe sistem toplama

Bütçe
4500tl

Emre72

Kilopat
Daha fazla  
Monitör dahil bir PC toplamayı düşünüyorum bütçem 4500TL. İki tane PC buldum ve ikisi arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım ya da başka bir öneriniz var mı?

PC 1:
- AMD Ryzen 5 1600 (12NM)
- ASUS Prime B450M-K
- XPG spectrix D41 8 GB 3000MHz RGB
- ASUS Dual RX580 4 GB
- Gamepower Wraith RGB + 500W 80+ Bronze
- James Donkey JD480 480GB SSD
- AOC C24G1 24 inc 144Hz 1MS curved monitör (VA panel)

PC 2:
- AMD Ryzen 5 1600 (12NM)
- Gigabyte B450M S2H
- XPG spectrix D41 8 GB 3000MHz RGB
- Gigabyte RX580 8 GB
- Corsair Spec-Delta RGB + 550W 80+
- Crucial BX500 240GB SSD
- Acer KG241PBMIDPX 24 inc 144Hz 1MS (TN panel)

(Gelecekte RAM ile SSD'yi yükselteceğim. )

Son düzenleyen: Moderatör:
İkincinin B450 S2H anakarta sahip olması, Corsair’in kasa ve PSU’su olması daha iyi diğerine göre. PC olarak 2. bilgisayar daha iyi yani. Monitör olarak da bence 1. bilgisayarın monitörü daha iyi. TN panellerin renkleri canlı değil, sadece belli bir açıdan bakmanız gerekiyor renklerin sararmaması için ama tepkime süreleri daha iyi. Dizi, film izlemeyeceğim sadece rekabetçi oyunlar oynayacağım derseniz 2. bilgisayarın monitörü, diyorsanız ki ben dizi film de izleyeceğim oyun da oynayacağım renk canlılığı, kontrast oranı iyi olsun o zaman size tavsiyem ilk bilgisayarın monitörü. Karar sizin.

Merhaba öncelikle OEM hazır bir sistem öncericem
Buyur
Baya iyi bir sistem

Güzel sistem ama Monitör de almam lazım :)
İkincinin B450 S2H anakarta sahip olması, Corsair’in kasa ve PSU’su olması daha iyi diğerine göre. PC olarak 2. bilgisayar daha iyi yani. Monitör olarak da bence 1. bilgisayarın monitörü daha iyi. TN panellerin renkleri canlı değil, sadece belli bir açıdan bakmanız gerekiyor renklerin sararmaması için ama tepkime süreleri daha iyi. Dizi, film izlemeyeceğim sadece rekabetçi oyunlar oynayacağım derseniz 2. bilgisayarın monitörü, diyorsanız ki ben dizi film de izleyeceğim oyun da oynayacağım renk canlılığı, kontrast oranı iyi olsun o zaman size tavsiyem ilk bilgisayarın monitörü. Karar sizin.
Peki ekran kartı Rami olarak 4gb yeterli mi?

Güzel sistem ama Monitör de almam lazım :)

Peki ekran kartı Rami olarak 4gb yeterli mi?
Şuan yeterli. İlerleyen dönemde ne olur bilemem. 1. sistemin PC’sini kesinlikle tavsiye etmem. Kasanın önü kapalı, kalitesiz bir markanın kasası. Hele bir bilgisayarı Gamepower’ın güç kaynağına emanet etmek kumar bence. 2. sistem PC olarak çok daha iyi anakart da dahil olmak üzere. Monitör olayına gelince de bir bilgisayar mağazasına gidip monitörleri karşılaştırın. VA panel ile TN panele bir bakın ona göre verirsiniz kararınızı. Kimse burda anlatamaz size aradaki farkı.

Seçenekler tamamen buysa ve cevap vermek gerekirse 2. sistem diğerinden daha iyi görünüyor. Nerede toplandı bunlar link var mı?
1.sistem ince hesapta bulunan hazır sistemi özelleştirdim. (web tekno superior bronze) 2. Sistemi n11den kendim topladım ve aradaki fiyat farkı çok az.
T
Şuan yeterli. İlerleyen dönemde ne olur bilemem. 1. sistemin PC’sini kesinlikle tavsiye etmem. Kasanın önü kapalı, kalitesiz bir markanın kasası. Hele bir bilgisayarı Gamepower’ın güç kaynağına emanet etmek kumar bence. 2. sistem PC olarak çok daha iyi anakart da dahil olmak üzere. Monitör olayına gelince de bir bilgisayar mağazasına gidip monitörleri karşılaştırın. VA panel ile TN panele bir bakın ona göre verirsiniz kararınızı. Kimse burda anlatamaz size aradaki farkı.
Tamam teşekkür ederim dostum
Teşekkür ederim Aldım PC yi kendim topliyacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı