Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 12 Şubat 2020 #31 Hocam ssd nizi değiştirin kasa değiştireceğinize. MemTim dedi: Kasap havası bile oynarsın, da çok oyun program yükleyemezsin. 240 gb idare ettiricen Bütcesi kısıtlı, kasayı corsair Delta 550w yaptı, Ssd seçeneği çok yok, onu da toshiba yaptı Genişletmek için tıkla... Hocam bütçe sıkıntılı diye niye kronik sorunlu parçalar veriyosun. @Caner Uncu
Hocam ssd nizi değiştirin kasa değiştireceğinize. MemTim dedi: Kasap havası bile oynarsın, da çok oyun program yükleyemezsin. 240 gb idare ettiricen Bütcesi kısıtlı, kasayı corsair Delta 550w yaptı, Ssd seçeneği çok yok, onu da toshiba yaptı Genişletmek için tıkla... Hocam bütçe sıkıntılı diye niye kronik sorunlu parçalar veriyosun. @Caner Uncu
MemTim Hectopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 114 12 Şubat 2020 #32 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Hocam ssd nizi değiştirin kasa değiştireceğinize. Hocam bütçe sıkıntılı diye niye kronik sorunlu parçalar veriyosun. @Caner Uncu Genişletmek için tıkla... Ben yanlış verdiysem, sen ver doğrusunu yardımcı ol arkadaşa.
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Hocam ssd nizi değiştirin kasa değiştireceğinize. Hocam bütçe sıkıntılı diye niye kronik sorunlu parçalar veriyosun. @Caner Uncu Genişletmek için tıkla... Ben yanlış verdiysem, sen ver doğrusunu yardımcı ol arkadaşa.
2 299884 Kilopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.344 Makaleler 1 Çözümler 2 12 Şubat 2020 #33 RayB dedi: Uber [Donanım Arşivi] | R5 2600X ASUS GTX Dual 1660 Super 6G Evo 16GB DDR4 480GB SSD Gaming Bilgisayar - incehesap.com bu sistemle yayında oyun oynayabilir miyim? LOL, CS, PUBG tarzı oyunlar. Genişletmek için tıkla... Kasa ısıtması sorunlu ve SSD kronik arızalı. Onun dışında gayet iyi.
RayB dedi: Uber [Donanım Arşivi] | R5 2600X ASUS GTX Dual 1660 Super 6G Evo 16GB DDR4 480GB SSD Gaming Bilgisayar - incehesap.com bu sistemle yayında oyun oynayabilir miyim? LOL, CS, PUBG tarzı oyunlar. Genişletmek için tıkla... Kasa ısıtması sorunlu ve SSD kronik arızalı. Onun dışında gayet iyi.
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 12 Şubat 2020 #34 Qp super v2 alınabilir. Monitör hariç değil mi? Son düzenleme: 12 Şubat 2020
MemTim Hectopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 114 12 Şubat 2020 #35 299884 dedi: Kasa ısıtması sorunlu ve SSD kronik arızalı. Onun dışında gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Hangi Ssd toshiba mı, kasa ısıtması sorunlu demişsin ne ısısı hangi kasa?
299884 dedi: Kasa ısıtması sorunlu ve SSD kronik arızalı. Onun dışında gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Hangi Ssd toshiba mı, kasa ısıtması sorunlu demişsin ne ısısı hangi kasa?
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 12 Şubat 2020 #36 MemTim dedi: Hangi Ssd toshiba mı, kasa ısıtması sorunlu demişsin ne ısısı hangi kasa? Genişletmek için tıkla... Evet toshiba tr200 kronik sorunlu.
MemTim dedi: Hangi Ssd toshiba mı, kasa ısıtması sorunlu demişsin ne ısısı hangi kasa? Genişletmek için tıkla... Evet toshiba tr200 kronik sorunlu.
2 299884 Kilopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.344 Makaleler 1 Çözümler 2 12 Şubat 2020 #37 MemTim dedi: Hangi Ssd toshiba mı, kasa ısıtması sorunlu demişsin ne ısısı hangi kasa? Genişletmek için tıkla... Adata SU630, bir de bazıları Toshiba'da kronik sorunlu diyor ama emin değilim. Bir de kasa Sharkoon, yorumlarda ısıtması kötü, bu yüzden camı çıkarıp kullananlar var. Corsair Carbide Spec Delta seçin diyeceğim de PSU çıkarılamıyor.
MemTim dedi: Hangi Ssd toshiba mı, kasa ısıtması sorunlu demişsin ne ısısı hangi kasa? Genişletmek için tıkla... Adata SU630, bir de bazıları Toshiba'da kronik sorunlu diyor ama emin değilim. Bir de kasa Sharkoon, yorumlarda ısıtması kötü, bu yüzden camı çıkarıp kullananlar var. Corsair Carbide Spec Delta seçin diyeceğim de PSU çıkarılamıyor.
MemTim Hectopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 114 12 Şubat 2020 #38 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Evet toshiba tr200 kronik sorunlu. Genişletmek için tıkla... Zaten incehesap verdigi sistemlerin arasına, tercihi kısıtlı böyle sıkıntılı parçaları itivermiş. O sistemde Ssd seçeneği başka yok Adata toshiba
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Evet toshiba tr200 kronik sorunlu. Genişletmek için tıkla... Zaten incehesap verdigi sistemlerin arasına, tercihi kısıtlı böyle sıkıntılı parçaları itivermiş. O sistemde Ssd seçeneği başka yok Adata toshiba
2 299884 Kilopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.344 Makaleler 1 Çözümler 2 12 Şubat 2020 #39 MemTim dedi: Zaten incehesap verdigi sistemlerin arasına, tercihi kısıtlı böyle sıkıntılı parçaları itivermiş. O sistemde Ssd seçeneği başka yok Adata toshiba Genişletmek için tıkla... Bir ara Gigabyte vardı ama kaldırmışlar .
MemTim dedi: Zaten incehesap verdigi sistemlerin arasına, tercihi kısıtlı böyle sıkıntılı parçaları itivermiş. O sistemde Ssd seçeneği başka yok Adata toshiba Genişletmek için tıkla... Bir ara Gigabyte vardı ama kaldırmışlar .
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 12 Şubat 2020 #40 Son yapılan sistemi gösterir misiniz? Konu çorbaya döndü de