4500 TL bütçe yayın ve oyun sistemi

Bütçe
4.500 tl
AMD Ryzen 5 2600X Soket AM4 İşlemci
Asus Prime B450M-K AMD B450 Soket AM4 mATX Gaming Anakart
2 Adet × Corsair Vengeance LPX 8GB (1x8GB) DDR4 3000MHz
Asus DUAL-GTX1660S-6G-EVO GeForce GTX 1660 Super 6GB
Toshiba OCZ TR200 240GB SSD Disk
Corsair Carbide Spec Delta RGB 550W 80+[/b]

4,680 lira
aklımda sonradan ssd yükseltme veya sabitdisk almak var

Adata SU630, bir de bazıları Toshiba'da kronik sorunlu diyor ama emin değilim. Bir de kasa Sharkoon, yorumlarda ısıtması kötü, bu yüzden camı çıkarıp kullananlar var. Corsair Carbide Spec Delta seçin diyeceğim de PSU çıkarılamıyor.
Corsair Delta 550w uzun zaman götürür, kaliteli kasa. Şu Adata ile ilgili ikinci seferdir sorunlu olduğunu duyuyorum. Bende 10 seneyi aşkın uzağım donanımlara. Yeni bir sistem topladım burada arkadaşlarla. incehesaptan verdik siparişi, içinde Ssd Adata da var malesef. hemde 480 gb.. bu kadar sorunlu olduğunu bilseydim 240 alır 480 ayrıca istediğim gibi alırdık, neyse sağlık olsun.

AMD Ryzen 5 2600X Soket AM4 İşlemci
Asus Prime B450M-K AMD B450 Soket AM4 mATX Gaming Anakart
2 Adet × Corsair Vengeance LPX 8GB (1x8GB) DDR4 3000MHz
Asus DUAL-GTX1660S-6G-EVO GeForce GTX 1660 Super 6GB
Toshiba OCZ TR200 240GB SSD Disk
Corsair Carbide Spec Delta RGB 550W 80+[/b]

4,680 lira
aklımda sonradan ssd yükseltme veya sabitdisk almak var
Bu sistemi hazır mı alıcan yoksa toplama mı? Bende böyle bir sistem alacağım da ondan soruyorum. Soruya gelecek olursak Toshiba SSD kronik sorunlu diye biliyorum. Onun dışında herşey çok hoş, şimdiden hayırlı olsun :).
Corsair Delta 550w uzun zaman götürür, kaliteli kasa. Şu Adata ile ilgili ikinci seferdir sorunlu olduğunu duyuyorum. Bende 10 seneyi aşkın uzağım donanımlara. Yeni bir sistem topladım burada arkadaşlarla. incehesaptan verdik siparişi, içinde Ssd Adata da var malesef. hemde 480 gb.. bu kadar sorunlu olduğunu bilseydim 240 alır 480 ayrıca istediğim gibi alırdık, neyse sağlık olsun.
Sağlık olsun ne yapalım olmazsa satarsın bir süre sonra, üstünede para ekleyip bir Kingston A400 480GB alırsın artık.

Bazıları sağlam çıkıyor, belki denk gelir.
Öncelikle 2 tane 8x1 gb alacağınıza 16gb 8x2 alın. Adata SX8200 alın, sorunu yok ve anakartınızın sanırım girişi var. Yine de kontrol edin. Sx8200 iyidir, isterseniz bakın foruma, Sx8200 yazınca çıkar zaten önerilen bir ssd.

Bazıları sağlam çıkıyor, belki denk gelir.

Öncelikle 2 tane 8x1 gb alacağınıza 16gb 8x2 alın. Adata SX8200 alın, sorunu yok ve anakartınızın sanırım girişi var. Yine de kontrol edin. Sx8200 iyidir, isterseniz bakın foruma, Sx8200 yazınca çıkar zaten önerilen bir ssd.
8x2 zaten sadece belli olsun gözden kaçmasın diye öyle yazdım
Attığım sistemde hangi SSD ile değiştirmem daha mantıklı olur

1581541384369.png

Şu sisteme göz atar mısınız?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı