4500 TL bütçeyle Razer fare önerisi

Bütçe
4500
Hocam sizin elinizle konu sahibinin eli bir değil bir kere ikincisi o para attığınız mouse verilmez
Razerın kalitesinden ziyade hissiyatı hoşuma gidiyor. Çok mouse kullandım logitech , zowie , rampage , bloody , asus , everest , steelseries bunlar dan elime olan razer olmustu birde bloodynin eski mouse vardı beş sene önce birde o .

Hocam klavye için de 5000 TL bütçem var klavye de önerebilir misiniz mümkünse.

Klavye icin boyut tercihin nedir?
Sol el icin simetrik mouse alabilirsin. Direkt olarak sol el ifin bu kalitede bulamazsin.

Klavye için boyut fark etmez hocam ama red switch olursa güzel olur fare için de sizin önerdikleriniz sol el için uygun mudur?

Klavye için boyut fark etmez hocam ama red switch olursa güzel olur fare için de sizin önerdikleriniz sol el için uygun mudur?

Simetrik olanlar evet uygun. Lamzu mosellere bakabilirsin ozellikle butce artarsa. Paro Aurora ve Waizowl OGM Pro V2 sag el ergonomisi icin. Onlara bakma. Attiklarima bakabilirsin.

Tutus seklini ve el boyutunu soylersen daha net oneride verebilirim.

Klavye olarak:

Hocam şu an Razer Viper Mini kullanıyorum ve elime tam oturuyor ama değiştirmek istiyorum.

Hocam bunların klavyelerin switchi nedir ?

MCHOSE GX87 Bunun​

AKKO V3 Creamy Purple Pro Switch kullaniyor. MCHOSE ise Matcha Latte Switch V2 kullaniyor. NuPhy ise Gateron'un Red veya Silver switchini kullaniyor secebiliyorsunuz. Hepsi mukemmel switchler.
Matcha latte switch ilk kez duydum. Yeni switchler herhalde bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…