Merhaba, bilgisayar hakkında çok bilgili kişi olduğu için bu foruma sormak istedim. Sizce 4500 TL'ye grafik tasarımla uğraşan biri hangi monitörü almalı? Renkleri doğru göstermesi çok önemlidir ve çift monitör yapacağım.
24G4X. Maksimum parlaklik onemliyse R25i-30 daha iyi bir tercih olur. Onun disinda AOC 24G4X.Merhaba, bilgisayar hakkında çok bilgili kişi olduğu için bu foruma sormak istedim. Sizce 4500 TL'ye grafik tasarımla uğraşan biri hangi monitörü almalı? Renkleri doğru göstermesi çok önemlidir ve çift monitör yapacağım.
Bunu al rahatına bak.Merhaba, bilgisayar hakkında çok bilgili kişi olduğu için bu foruma sormak istedim. Sizce 4500 TL'ye grafik tasarımla uğraşan biri hangi monitörü almalı? Renkleri doğru göstermesi çok önemlidir ve çift monitör yapacağım.
Bunu al rahatına bak.
24G4X. Maksimum parlaklik onemliyse R25i-30 daha iyi bir tercih olur. Onun disinda AOC 24G4X.
İlk arkadaşımızın attığı Lenovo ile AOC arasında kaldım. Hangisi tercih edilmeli sizce.
İlk arkadaşımızın attığı Lenovo ile AOC arasında kaldım. Hangisi tercih edilmeli sizce.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.