Her masaüstü toplama.
Hocam anlamadın galiba dediğimi.
İkinci elde 4500 TL'ye 2200G-3200G sistemler var 1080p 60 FPS verecektir.
Vallahi o kadar ağır sisteme gerek yok. Sadece aşırı donmadan CS oynamak yeterli olacaktır bana.
Her masaüstü toplama.
İkinci elde 4500 TL'ye 2200G-3200G sistemler var 1080p 60 FPS verecektir.
Vallahi o kadar ağır sisteme gerek yok. Sadece aşırı donmadan CS oynamak yeterli olacaktır bana.
Bunu alabilirsiniz. Oyunlarda performans isterseniz sistemdeki RAM'in aynısından takabilirsiniz.
İkinci elde tek tek toplarsanız daha ucuza gelebilir ama istemiyorsunuz anladığım kadarıyla. İleride keyfinize göre işlemcinin besleyebileceği bir ekran kartı takabilirsiniz.
Link atarsan sevinirim hocam.
Anlatır mısınız hocam?
Zaten APU sistemde tek kanal 8 GB RAM kullanılmaz.
Bunu alabilirsiniz. Oyunlarda performans isterseniz sistemdeki RAM'in aynısından takabilirsiniz.
İkinci elde tek tek toplarsanız daha ucuza gelebilir ama istemiyorsunuz anladığım kadarıyla. İleride keyfinize göre işlemcinin besleyebileceği bir ekran kartı takabilirsiniz.
Bunu alıp +8 GB RAM takarsan Valorant 1080p Low da 100-140 alırsın. CS:GO oynayalı çok oldu ama 4:3 8 GB RAM ile 80-110 FPS alıyordum.
Arkadaş sadece CS:GO'da 60 FPS istiyor. Ona göre attım bende, keyfine göre bir RAM daha ekleyebilir.
Hocam drop çok yiyebilir, haritaya ve baktığın yere göre 60 FPS altını çok görecektir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.