4500 TL Custom sıvı soğutma toplama

Sistem bileşenleriniz ve kasanız nedir? Ekran kartı + işlemciye mi custom liquid cooling yapacaksınız? Hiç bilginiz yok ise ise önerim bir youtubee bulup iletişime geçip görüşmeniz. Hem ona içerik çıkar hem işiniz çok iyi işçilik ile yapılır. ModArts yapar mı bilmiyorum ama içerik için birkaç saatini ayırabilir diye düşünüyorum.

Sistem bileşenleriniz ve kasanız nedir? Ekran kartı + işlemciye mi custom liquid cooling yapacaksınız? Hiç bilginiz yok ise ise önerim bir youtubee bulup iletişime geçip görüşmeniz. Hem ona içerik çıkar hem işiniz çok iyi işçilik ile yapılır. ModArts yapar mı bilmiyorum ama içerik için birkaç saatini ayırabilir diye düşünüyorum.
İ7 9700k , rtx 2070 s , 32 GB ram , msı meg ACE , SSD 500 gb
Kasayıda beraber alacağım , henüz aklımda bir kasa yok ,
Ekran kartına yapılır mı bilmiyorum olsa iyi olur ama şart değil .

Ekran kartı da girerse işin içine biraz tuzlu olabilir. 2080Ti sahibi olsanız tamam diyeceğim ama bence de 2070S gibi bir kart için gerek yok.

Göz atmanızı öneririm; Custom Sıvı Soğutma Tanıtım Rehberi - Technopat Sosyal

Aklınızda bir şeyler var mı? Bilginiz var mı? Yoksa direk parça mı önereyim? Önce kasa belirlense daha güzel olur benim tavsiyem.

Ekran kartı da girerse işin içine biraz tuzlu olabilir. 2080Ti sahibi olsanız tamam diyeceğim ama bence de 2070S gibi bir kart için gerek yok.

Göz atmanızı öneririm; Custom Sıvı Soğutma Tanıtım Rehberi - Technopat Sosyal

Aklınızda bir şeyler var mı? Bilginiz var mı? Yoksa direk parça mı önereyim? Önce kasa belirlense daha güzel olur benim tavsiyem.
Aklımda hiç bir şey yok :D , bilgim yok ( custom ), parça önerebilirsiniz , kasayı bile tavsiye edebilirsiniz :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı