Hocam peki bu daytona olan modeli alsam yokuşları rahat çıkarım değil mi? Bir de hız yaptırır mi bu bisiklet üzerinde vites dişli setiyle? Hız ve hızlanma da önemli benim için
Yokuş çıkmak açıkçası kendi kuvvetine bağlı.
Ama bu vitesle bana soracak olursan daha rahat çıkarsın, en azından 27 vitese göre.
Ve hızlanmanın da daha iyi olacağı kanaatindeyim.
27 vitesle fazla hızlı gidemiyorum ben. Ama buna doğru vites kullanımı da etki eder.
Bu arada bu takımları genelde yarış bisikletlerine koyuyorlar.
Mesela Assos XT gibi.
Arkadaş direkt yazdı ve net şekilde katılıyorum.
51T oranı olduğundan daha rahat olur.
22/30/40 bir aynakolum var, sen tahmin et gerisini. (M-3000.)
Yokuş çıkmak açıkçası kendi kuvvetine bağlı.
Ama bu vitesle bana soracak olursan daha rahat çıkarsın, en azından 27 vitese göre.
Ve hızlanmanın da daha iyi olacağı kanaatindeyim.
27 vitesle fazla hızlı gidemiyorum ben. Ama buna doğru vites kullanımı da etki eder.
Bu arada bu takımları genelde yarış bisikletlerine koyuyorlar.
Mesela assos XT gibi.
Bunu alıyorum o zaman. Bisikletle iniş yapmak istiyorum da umarım bu bisiklet dağılmaz kadrosu kırılmaz. Hız yapamaz mı bu şimdi dostum pek anlamıyorum da vites dişli hesabından.
Aynı vites setinin M4100 olanını kullanıyorum ve benim en büyük dişlim 42T olduğu için yokuşlarda zorlayabiliyor ama en küçük dişlilerimiz aynı (En küçük dişli ve ön dişli son hızı etkiler.) ve son hız olarak hiç sıkıntı yaşamadım. Zaten eğer yeterli gelmezse ön dişli 100 TL gibi fiyatlarla 36T gibi ön dişliler takılarak son hız epeyce arttırılabilir. Bu tablo 911 için hangi vitesde maksimum kaç hız yapabileceğinizi gösteriyor. Eğer ön dişliyi büyütürseniz son hızınızı 60 km/s'in üzerinde çıkarabilirsiniz ama bence standart haliyle son hız da size her türlü yetecektir.