4500 TL ekran kartsız sistem tavsiyesi

Ultra serisinin kronik sorunu yoktu sanki hangi ara onlara da kronik damgası basıldı. Yoksa siz mi karıştırdınız.

@Bigboy75 bu konuları çok anlamıyorum fakat size tavsiyem hazır almayın. Arkadaşların yazdıkları parçaları alarak çok daha iyi bir sistem toplayabiliyorsunuz.

Gelecekte alacağın ekran kartına göre bir APU sistem sunacağım. Ona göre bir ekran kartı söyler misiniz? 3200G veya daha güçlü bir Ryzen APU işlemci alın derim.

Bütçe arttırabilirseniz anakart olarak bunu düşünebilirsiniz:

Hocam bunun yerine benim attığım sistem daha mantıklı olmaz mı? 500GB SSD almak yerine ilk başta 240/250 ile idare edilip sonradan değiştirmesi zor olacak daha iyi bir işlemci alınabilir bence.

Hocam bunun yerine benim attığım sistem daha mantıklı olmaz mı? 500GB SSD almak yerine ilk başta 240/250 ile idare edilip sonradan değiştirmesi zor olacak daha iyi bir işlemci alınabilir bence.
Kasa olarak daha iyileri var, Spec 05'in hava akışı pek iyi değil. İleride yükseltme önceliği ekran kartı olduğu için SSD'yi bilerek yüksek tuttum.

10700F de dahili grafik birimi bulunmuyor. 1600 alınmalı. Kalan para ile Barracuda alınabilir. Kasa çok güzel değil ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…