4500 TL ekran kartsız sistem tavsiyesi

SSD kronik sorunlu almayın. Bu sistemi almanızı önermem. Bir de ekran kartı olarak ne alacaksınız? Ona göre yorum yapalım. İleride alacaksınız ama RTX mi GTX mi 3000 serisinden mi?.. Biraz ipucu gibi verin bir şey de ona göre öneri yapalım. Belki darboğaz olur.

Ultra serisinin kronik sorunu yoktu sanki hangi ara onlara da kronik damgası basıldı. Yoksa siz mi karıştırdınız.

SSD kronik sorunlu almayın.
1615875469205.png

Her SanDisk SSD'ye kronik sorunlu demek zorunda mısınız?

Bütçe arttırabilirseniz anakart olarak bunu düşünebilirsiniz:

Bütçe arttırabilirseniz anakart olarak bunu düşünebilirsiniz:

Hocam bunun yerine benim attığım sistem daha mantıklı olmaz mı? 500GB SSD almak yerine ilk başta 240/250 ile idare edilip sonradan değiştirmesi zor olacak daha iyi bir işlemci alınabilir bence.

Hocam bunun yerine benim attığım sistem daha mantıklı olmaz mı? 500GB SSD almak yerine ilk başta 240/250 ile idare edilip sonradan değiştirmesi zor olacak daha iyi bir işlemci alınabilir bence.
Kasa olarak daha iyileri var, Spec 05'in hava akışı pek iyi değil. İleride yükseltme önceliği ekran kartı olduğu için SSD'yi bilerek yüksek tuttum.

10700F de dahili grafik birimi bulunmuyor. 1600 alınmalı. Kalan para ile Barracuda alınabilir. Kasa çok güzel değil ayrıca.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı