4500 TL Gaming monitör önerisi

Göktuğ_

Hectopat
Merhaba arkadaşlar monitörüm ufacık bir temas sonucunda klavyenin köşesine düşüp kırıldı, (Casper Excalibur 200Hz Curved) maksimum 4600-4700 TL bandında monitör arıyorum. Bu sefer fiyat/performans açısından iyi bir monitör önerileriniz bekliyorum ben kendim araştırıp 2 tane monitör buldum onları buraya ekleyeceğim, hangisi iyidir? Veyahut bu bütçede önerebileceğiniz başka monitörler nelerdir? Bana yardımcı olursanız sevinirim?

1-) https://www.akakce.com/monitor/en-u...d-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,652159841.html

2-) 23.8" G2412F 1920x1080 (FHD) 16:9 FLAT RAPID I - PttAVM.com - 2025

2. Bu modelin E2 versiyonu vardı bu paraya hatta daha uyguna, monitörün fiyatı çok artmış. Daha dün gündüz 4500'e rahatlıkla bulunuyordu hatta geçtiğimiz cuma günü ince hesapta Gaming gecesinde 4000TL'ye düşmüştü. Keşke alsaydım ama araştırmak istedim umarım tekrar indirime girer.

hocam bunu önerirmisiniz peki ? biraz farklı sanırım ama daha uygun fiyatı var bütçemide geçmemiş oluyor

Hocam bunu önerir misiniz peki? Biraz farklı sanırım ama daha uygun fiyatı var bütçemide geçmemiş oluyor

Tam bilmiyorum kutudan DP kablosu falan çıkıyor sanırım, çok benzerler ama büyük ihtimalle VG249Q3A biraz daha yeni ve malzeme olarak daha iyi ondan biraz daha pahalı. İnternetten incelemelerine bakarsanız daha iyi olur VG249Q3Anın iyi olduğunu biliyorum ama bu ikisinin tam farkını bilmiyorum. Büyük ihtimalle bayağı yakınlar yorumlarına bakıp ona göre alabilirsiniz. Genel olarak malzeme farkı var gibi ayakları hareketliliği arka malzemesi falan biraz daha ucuz yapılmış ama panel kalitesi aynı sanırım.

Tam bilmiyorum kutudan DP kablosu falan çıkıyor sanırım, çok benzerler ama büyük ihtimalle VG249Q3A biraz daha yeni ve malzeme olarak daha iyi ondan biraz daha pahalı. İnternetten incelemelerine bakarsanız daha iyi olur VG249Q3Anın iyi olduğunu biliyorum ama bu ikisinin tam farkını bilmiyorum. Büyük ihtimalle bayağı yakınlar yorumlarına bakıp ona göre alabilirsiniz. Genel olarak malzeme farkı var gibi ayakları hareketliliği arka malzemesi falan biraz daha ucuz yapılmış ama panel kalitesi aynı sanırım.
hocam açık konuşmak gerekirse iyzico diye bir şey varmış attığım linkteki monitör 4000 TL'ye geliyor bu iyzico güvenilir mi bilmiyorum ama büyük markalarla iş yapıyor oradan alırsam 4000 TL'ye gelmiş olur, biraz incelemelerine de bakayım önceki monitörüm excalibur olduğu için yürüyen ghosting ile gezdiğim için hareket sınırlaması şuanlık en başta önem verdiğim şey değil ha olsa çok iyi olurdu ama sağlık olsun ilerde monitör asansör aparatı alarak durumu çözerim diye düşünüyorum bu asus monitörü attığınızda iyi oldu ikisini bir inceleyeceğim çok teşekkürler.

Arkadaşlar Gaming Gen TR üzerinden ASUS'un 180 Hz monitörünü aldım linkini bırakacağım 4400 ödedim, 739 TL geri ödeme aldım 3661 TL'ye gelmiş oldu bana.

Merhaba attığın monitorden alma fikrim var biraz bilgi verebilir misin çok fazla bilgim yok ve geri ödeme nasıl aldın acaba öğrenebilir miyim?

Merhaba öncelikle monitör hakkında 1-2 sponsorluk incelemesi dışında pek inceleme bulamadım ancak gördüğüm birkaç kullanıcı beğendiğini söylediği için ve fiyatı uygun olduğu için aldım gerçek kalitesini 1-2 gün içinde elime ulaşında buraya yazarım kendi gözümle gördüğüm kadarıyla.

İyzico ile ödeme hakkında bende iyzico hakkında pek bir sey bilmiyordum hesap açtım , iyzico uygulamasından kampanyalar kısmından GamingGenTR kampanyasına katıl dedim , sonra GamingGenTR'ye gittim monitörü sepete ekledim İyzico ile öde dedim , ödeme aşamasında kendi kartımı girdim (iyzico değil normal şahsi banka kartım ama ödemeyi iyzico ile yap deyip kendi kartımla aldım) , sonrasında 4400 TL ödedim ardından 4400 TL'nin %10'u iyzicoda ki hesabıma geçti + olarakta 300 TL daha geçti hesabıma geçen ücreti çıkınca 3661 TL'Ye gelmiş oldu bana monitör. Bu bakiyeyi iyziconun anlaşmalı olduğu yerlerde alışveriş yapabiliyorsunuz ben oyuncu ekipmanı alacağım.

Peki o bakiyeyi tekrar hesabıma çekebiliyor muyum veya bir sonraki alışverişimde indirim olarak mı ekleniyor? Monitör elinize ulaşınca tekrar bir bilgi verebilir misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı