4500 TL GTX 970 Oyun Sistemi Toplama

rozetmen

Hectopat
Katılım
14 Ocak 2016
Mesajlar
20
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam arkadaşlar. Senelerdir masaüstü kullanmıyorum o yüzden bilgisayar parçalarıyla pek haşır neşir değilim. GTA 5 oynayıp bir yandan da kayıt alabileceğim bir sistem satın almak istiyorum. Minimum 3500, maksimum 5000 tl civarı verebilirim. Görüntü kalitesi benim için önemli, neticede video kaydı yapacağım.

Bugün vatan bilgisayara gittim, çalışan bir arkadaşım bu listeyi önerdi bana. Fiyata monitör dahil değil, monitörle beraber 4800'e gelecek. Bir de i5 6500'lerde skylake duydum, 6500'lerin skylake olmayanları var mı? Yoksa hepsi skylake midir?

1.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış yönlendirmek istemem ama ben i5 6500 lerim tamamı skylake diye biliyorum.Ayrıca yaklaşık bir 600W lık bir güç kaynağı eklemen gerekecek sisteme kasa içermiyor sanırım.
 
Yeni skylake islemcilerin k olmayan versiyonlarida overclock edilebiliyo diye duymustum ama overclock ile ugrasmicaksaniz fiyat dusurmek amaciyla anakart h serisi secilebilir. Bu arada güç kaynaği listede mevcut değil.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı