4500 TL GTX 970 ve İ5 4460 Tabanlı Sistem Toplama

Önerilen sistemlerdeki parçaları iyice araştır. Kullanıcı yorumlarına bak. Hemen birisinin önerdiği sistemde karar kılıp alma. Sonradan ''ah keşke bunu almasaydım'' demezsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alttaki sistemi tavsiye ederim.

Hocam çarpan kilidi açık olmayan bir CPU kullanacaksınız yani O.C. imkanınız olmayacak. Bu sebepten dolayı anakartı H-97 Pro tercih edebilirsiniz.

Artık 4000 TL'lik sistemlere Z3+ koymayın. Kasayı 2 hafta önce inceledim. Malzeme kalitesi berbat. Kablo saklama alanları dar. İçi dar. Tamam fiyatının hakkını veriyor ama 1500 TL üstüne kesinlikle önerilmemeli. Ön kapağı elimde kalıyordu neredeyse. Ve son olarak Önerdiğim sistemde kulaklık yokmuş. Logitech G230 alabilirsin. Ve sistemi illa Vatan'dan mı toplayacaksınız?

Evet, vatandan toplayacağım.
Z3 plusla ilgili öneriniz için teşekkürler.

Hocam çarpan kilidi açık olmayan bir CPU kullanacaksınız yani O.C. imkanınız olmayacak. Bu sebepten dolayı anakartı H-97 Pro tercih edebilirsiniz.

Ben de öyle düşünüyordum.

Teşekkürler.

Önerilen sistemlerdeki parçaları iyice araştır. Kullanıcı yorumlarına bak. Hemen birisinin önerdiği sistemde karar kılıp alma. Sonradan ''ah keşke bunu almasaydım'' demezsin.

Ben de öyle yapmayı düşünüyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…