Daha fazla
- Meslek
- Muhasebe
Eki Görüntüle 62760 Eki Görüntüle 62761 Eki Görüntüle 62762 Sisteme her şey dahil.
Monitör, klavye, mouse, hoparlör, windows ve pc dahil.
Bütçem 4500 tl.
PC' yi sadece oyun için aloyorum renderla falan işim yok.
O.C. yapmayacağım.
Sistemde kesinlikle GTX 970 olmalı işlemciyi de İ5 4460 düşünüyorum.
Ben böyle bir sistem topladım:
Not: Anakartı Z97 O.C. yapmayacağım için H97 ile değiştireyim mi?
Eki Görüntüle 62760 Eki Görüntüle 62761 Eki Görüntüle 62762
Sistemde bir eksiklik ve uyumsuzluk var mı?
Bu sistemle bütün oyunları ultrada FHD oynayabilir miyim?
Sistem beni kaç yıl götürür? En az 4 yıl götürmesi lazım.
Önerilerinizi bekliyorum.
Artık 4000 TL'lik sistemlere Z3+ koymayın. Kasayı 2 hafta önce inceledim. Malzeme kalitesi berbat. Kablo saklama alanları dar. İçi dar. Tamam fiyatının hakkını veriyor ama 1500 TL üstüne kesinlikle önerilmemeli. Ön kapağı elimde kalıyordu neredeyse. Ve son olarak Önerdiğim sistemde kulaklık yokmuş. Logitech G230 alabilirsin. Ve sistemi illa Vatan'dan mı toplayacaksınız?
Hocam çarpan kilidi açık olmayan bir CPU kullanacaksınız yani O.C. imkanınız olmayacak. Bu sebepten dolayı anakartı H-97 Pro tercih edebilirsiniz.
Alternatif:
ANAKART: www.vatanbilgisayar.com: MSI H97 GAMING 3 Intel H97 Soket 1150 DDR3 3200Mhz(O.C) HDMI&DVI&DP Anakart - Vatan Bilgisayar
CPU : www.eksenbilgisayar.com: INTEL Core i5-4460, 3.20 GHz, LGA1150, İşlemci
GPU : www.vatanbilgisayar.com: MSI GTX970 GAMING GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı
RAM : www.eksenbilgisayar.com: KINGSTON HyperX Savage 8GB (2x4GB), DDR3-1600MHz, CL9, Bellek, - HX316C9SRK
HDD : www.vatanbilgisayar.com: Seagate 3.5" 1Tb Barracuda Sata 3.0 64Mb Cache 7200Rpm Harddisk - Vatan Bilgisayar
KASA :inventus.com.tr: CORSAIR CC-9011052-WW kasa - inventus
PSU : inventus.com.tr: CORSAIR CP-9020061-EU güç kaynağı - inventus
MONİTÖR: www.vatanbilgisayar.com: 23" VS239HV GENİŞ EKRAN IPS-LED MONİTÖR - Vatan Bilgisayar
KLAVYE: Logitech G103 Gaming Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
MOUSE :Logitech G300s Gaming Mouse Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
Önerilen sistemlerdeki parçaları iyice araştır. Kullanıcı yorumlarına bak. Hemen birisinin önerdiği sistemde karar kılıp alma. Sonradan ''ah keşke bunu almasaydım'' demezsin.![]()
Vatan'dan toplanacaksa düşünebilirsin;Evet, vatandan toplayacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.