Eyvallah sende sağolasınBen 1070'i görünce şok oldum zaten
Bu arada @CraZyNoMaD verdiği rakamlar biraz daha uygun aynı siteden aynı parçaları seçmeme rağmen, acaba indirim kuponu mu kullandı yoksa üyelikle falan girdiği için mi indirim uygulandı anlayamadım
![]()
Sihirbazdan topladığında bazı parçalar indirime tabi oluyor. Sende aynı şekilde topla tek tek alma.
Sistemi Vatan'dan toplamadım, linkleri üzerine etiketledim tıklayıp nereden aldığımı görebilirsiniz. Seçtiğim parçalar arasında en iyi fiyatı veren güvenilir sitelerden seçtim. Kasa içerisinde 700w 80+ PSU ve görünüm açısından içime sindiği için aldım, ram tercihinde ise gecikme değerine önem verdim, seçtiğim ram CL13 bir ram. Teknobiyotik.com gerçekten çok ucuzmuş alışverişimi buradan yaparım ve yanlış görmüyorsam sistemin içerisine 1070 eklemişsinizHelal olsun vallahi önerdiğiniz sistemi alacağım büyük ihtimal. Yorumlarınız çok değerli tekrar inceleyip bakarsanız çok sevinirim
Ve işlemci soğutucu göremedim stock soğutucu mu kullanmamı öneriyorsunuz ?
Stok soğutucu yeterlidir. İstenirse alttaki hesaplı soğutucuyu alabilirsin. Performansta değişen pek bişey olmaz fakat oyunlarda sessiz çalışır.
TX Silent Wind 108P Intel 775/1150/1151/1155/1156 ve AMD FM2+/FM2/FM1/AM3/AM2+/AM2 Uyumlu PWM İşlemci Soğutucu (TXCCSW108P)