4500 TL ile sistem toplama

ThePersica0

Hectopat
Daha fazla  
Hem 500 GB civarı SSD hem de 1 TB HDD olsun. 16 GB RAM olsun işlemci R5 2600. Çoğu ekran kartı için yeterlidir. Kasa hakkında bilgim yok onu 500-600- TL arası iyi bir kasa önerebilirsiniz. Yani kısacası bu özelliklerde 4500 TL ile hangi ekran kartını kullanmalıyım?

Hazır sistemlerden uzak durmanızı öneririm, genelde oldukça kalitesiz psu, kasa vs ssdler kullanılıyor. Ben de benzer bir bütçe ile sistem toplayacağım. R5 2600, GTX1660, 400 TL civarında kaliteli bir kasa (burada işin içine biraz görsellik girdiği için direk öneri vermiyorum ancak kalite konusunda ayrım yapmak için yabancı forumlara ve reddite bakmanızı şiddetle tavsiye ederim) ve FSP Hydro 600W güzel ve güvenilir bir seçenek olacaktır. Hem SSD hem HDD 4500 ü biraz geçebilir bu kombinasyon ile ama inanın bana en ideali bu.

Hem 500 GB civarı SSD hem de 1 TB HDD olsun. 16 GB RAM olsun işlemci R5 2600. Çoğu ekran kartı için yeterlidir. Kasa hakkında bilgim yok onu 500-600- TL arası iyi bir kasa önerebilirsiniz. Yani kısacası bu özelliklerde 4500 TL ile hangi ekran kartını kullanmalıyım?
benim toplamaya vaktim yok ancak kasa önerebilirim
Corsair spec delta rgb kasasını al, içinde psu da var
başka kasa olmaz, bu iyi...

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı