Until
Hectopat
Benim evde internet gidip geliyor hemen kendi internetimi açıyorum iş bitti bu kadar.Harbiden ha benim öyle bir durum aklıma gelmedi cidden yararlı olurmuş
Benim evde internet gidip geliyor hemen kendi internetimi açıyorum iş bitti bu kadar.Harbiden ha benim öyle bir durum aklıma gelmedi cidden yararlı olurmuş
Bir dönem internetsiz kaldığımda telefonu USB olarak bağlayıp kişisel erişim noktasını açtığımda bağlantı sağlanıyordu. Fakat evdeki sunucum ile düzenli bilgi akışı sağladığım için WiFi'dan veri hızı konusunda yavaşlama olmasın istiyorum. Yeni WiFi teknolojileri hakkında bilgim yok, bilgisayarlarda en son WiFi'ı 2013'te aldığım laptopta kullanmıştım. WiFi konusunu bir kenara bıraktığımızda diğerlerinden daha iyiyse bu anakartı seçerim tabii ki.Kullanılır ya hele İnternetin gitti kendi internetini açıp bağlanırsın olmasa birde wifi şeyleriyle uğraşacaksın.
Bir dönem internetsiz kaldığımda telefonu USB olarak bağlayıp kişisel erişim noktasını açtığımda bağlantı sağlanıyordu. Fakat evdeki sunucum ile düzenli bilgi akışı sağladığım için Wi-Fi'dan veri hızı konusunda yavaşlama olmasın istiyorum. Yeni Wi-Fi teknolojileri hakkında bilgim yok, bilgisayarlarda en son Wi-Fi'ı 2013'te aldığım laptopta kullanmıştım. Wi-Fi konusunu bir kenara bıraktığımızda diğerlerinden daha iyiyse bu anakartı seçerim tabii ki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.