apexraubtier
Hectopat
Öncelikle herkese selamlar. Kendime yeni bir klavye almayı düşünüyorum fakat klavyeler ve switchlerden pek anlamam. Genellikle oyun oynar ve ara sıra proje vs. gibi durumlar olduğunda ise yazı yazarım, yani kafa ütüleyen switchlerden hoşlanmam diyebiliriz. Numpad olmasını tercih ederim ancak bu kesin alınır diyeceğiniz %75, TKL gibiler varsa onları da düşünebilirim. Öncelikli olarak siyah renk klavyelerden hoşlanırım, toz tutma gibi durumlardan dolayı beyaz ve diğer renklere mesafeliyim. Biraz kendimce araştırma yaptım ve birkaç modeli listeme ekledim, liste aşağıda olacak. Bunlardan veyahut önerebileceğiniz 4500TL civarında klavye önerilerinizi bekliyorum, çok teşekkürler.
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr
EPOMAKER HE75 Tri Mechanical Black Pink Klavye
EPOMAKER Flamingo Anahtarları ile donatılmış HE75 mekanik klavye, benzersiz hassasiyet ve kontrol ile pürüzsüz ve duyarlı bir şekilde çalışır.
MCHOSE Jet 75 E-sport Black Topographic Klavye
Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlar
EPOMAKER Galaxy100 QMK/VIA Siyah Gaming Klavye
EPOMAKER Galaxy100 QMK klavye, yeni işlevsellik ve yükseltmelerle Galaxy Alüminyum Klavye serisine katılıyor.
EPOMAKER RT80 Siyah Gaming Klavye
Tatmin edici bir yazma deneyimi sunmak için RT80, beş kat ses ve hissi iyileştiren malzeme içerir.
Son düzenleme: