4500 TL monitör dahil sistem önerisi

• Konuyu başlatan 87546
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 3.424
Bütçe
4500
INNO 3D'nin ucuz olma sebebi nedir? Aynı soruyu size de sorayım, ASUS PH GTX 1650 Super alsam daha iyi olur mu? Bilinmeyen bir marka pek güven vermiyor.
Yurt dışından ülkemize gelmiş bir marka. Gayet kaliteli Asus kadar kaliteli. Ve Soğutması gayet iyidir. ASUS PH GTX 1650 yerine tercih edilmeli.

240 GB ya da 480 GB bana yetmeyeceği için 1 TB hard disk de alacağım bunların üzerine monitörü ekleyince 5000 civarı bir şey oluyor bütçemi aşıyor. Ekran kartı da düşürülmüyor. 1650'ye düşürülüyor ama super olmadığı sürece mantıksız almak.

240 GB ya da 480 GB bana yetmeyeceği için 1 TB hard disk de alacağım bunların üzerine monitörü ekleyince 5000 civarı bir şey oluyor bütçemi aşıyor. Ekran kartı da düşürülmüyor. 1650'ye düşürülüyor ama super olmadığı sürece mantıksız almak.

SSD'yi 480GB al bence sonra HDD alırsın bu sistem efsane. Zaten 480GB çabuk dolmaz.
Buarada başka monitör de bakabilirsiniz.

Screenshot_20200308-182723.jpg

Haa bir de 2.el de alabilirsiniz monitörü.
Bide bu var bütçe aşıyor ama;

INNO 3D 1650S kullanıyorum. Ortalama bir ay kadar oldu ve aynı sistemi topladım gibi bir şey. Almadan önce araştırdığımda işlemci AMD için fiyat performans ama ekran kartı için AMD kimse önermiyor. Isınma problemi, yazılım problemi, mavi ekran hataları ve cabası. Eğer 1650S için FPS değeri merak ettiğin bir şey varsa deneme yapıp söyleyebilirim.

Monitör için bunu tavsiye edebilirim.
size ulaşabileceğim bir yer var mı acaba?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı