4500 TL Monitör Dahil Sistem Toplama

Eki Görüntüle 158009
Bütçeyi 100 lira aştım kusura bakmayın. Sistem dengesiz gibi gözükebilir fakat i 5 6600 bütün oyunlarda yeterli gelecek bir işlemci (Çevrim içi oyunları bilemem).
Arkadaş o ekran kartı ne öyle 1080p de hiçbir avantajı yok o ekran kartını almanın anakartı da kısmışsınız. Düzensiz bir sistem olmuş.

Merhaba arkadaşlar bende az önce aranıza katıldım. Hepinize iyi forumlar, iyi sohbetler dostlar. Bende 2 ay gibi bir zaman diliminde bilgisayar toplama için araştırmalar yapmaktayım, bende şu şekil bir tane bilgisayar topladım monitör dahil değil istiyorsanız bir bakın bende bunu toplamaya niyetliyim ama halen daha araştırmalar içerisindeyim.
toplama.png

Sisteminizi topladım isterseniz monitörü büyültebilirsiniz.
5.png

Merhaba arkadaşlar bende az önce aranıza katıldım. Hepinize iyi forumlar, iyi sohbetler dostlar. Bende 2 ay gibi bir zaman diliminde bilgisayar toplama için araştırmalar yapmaktayım, bende şu şekil bir tane bilgisayar topladım monitör dahil değil istiyorsanız bir bakın bende bunu toplamaya niyetliyim ama halen daha araştırmalar içerisindeyim. Eki Görüntüle 158063
Ek bir konu açarak size yardımcı olabiliriz hoşgeldiniz.

Merhaba arkadaşlar bende az önce aranıza katıldım. Hepinize iyi forumlar, iyi sohbetler dostlar. Bende 2 ay gibi bir zaman diliminde bilgisayar toplama için araştırmalar yapmaktayım, bende şu şekil bir tane bilgisayar topladım monitör dahil değil istiyorsanız bir bakın bende bunu toplamaya niyetliyim ama halen daha araştırmalar içerisindeyim. Eki Görüntüle 158063
Bu konuyu ayrı olarak açınız.

R9 fury ekran kartı olarak koyun ama 1080p monitor nedir ya ekran kartına 2bin lira ver ama monitor 500 lira bence oldukça gereksiz. ya fury ile birlikte en az 2k ya da mümkünse monitörü sonradan biriktirip alın paranız ziyan olmasın.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı