Yakın gelecekte donanım fiyatlarının düşmesini bekliyor musunuz, bunun için beklemeye değer mi?

• Oy verenlerin toplamı
    19
Bence ise şu an yeterli olan parçaları alıp ilerde yükseltmek daha iyi olur.
SuperToprak 16 GB bellek fazla geliyor. Ve bence önerdiğin sistem 1080p için çok fazla performans veriyor. Monitöre pek fazla takılmadım.
Mesela sen Battlefield 1 oynamak isteyeceksin o zaman 16GB bellek lazım olacak çünkü sistem gereksiniminde 8GB istiyor minimum bak 16GB bellek takman da fayda var ileride çıkacak olan oyunlar 16GB isteyecektir. Ama sana güzel bir sistem topladım Ryzen'li.

Dahhak sana verdiğim sistemi al gitsin bak bir gün sana o 16GB bellek lazım olacak, herkes nedense 8GB bellek takıyor bak bende de güzel sistem var ama bellek yüzünden GTA5, BF1, ETS2 gibi oyunları oynayamıyorum anca Minecraft oynuyorum bak ben zamanında almadım şuan bin pişmanım bari sende pişman olma aga. Al benim sistemi gitsin hem tüm parçalarda Overclock bile yaparsın. Monitör olarak sana önerdiğim 2 tanesinden birini seç karşılaştırma yap hangisi sana en uygunuysa al onu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesela sen Battlefield 1 oynamak isteyeceksin o zaman 16GB bellek lazım olacak çünkü sistem gereksiniminde 8GB istiyor minimum bak 16GB bellek takman da fayda var ileride çıkacak olan oyunlar 16GB isteyecektir. Ama sana güzel bir sistem topladım Ryzen'li.

Dahhak sana verdiğim sistemi al gitsin bak bir gün sana o 16GB bellek lazım olacak, herkes nedense 8GB bellek takıyor bak bende de güzel sistem var ama bellek yüzünden GTA5, BF1, ETS2 gibi oyunları oynayamıyorum anca Minecraft oynuyorum bak ben zamanında almadım şuan bin pişmanım bari sende pişman olma aga. Al benim sistemi gitsin hem tüm parçalarda Overclock bile yaparsın. Monitör olarak sana önerdiğim 2 tanesinden birini seç karşılaştırma yap hangisi sana en uygunuysa al onu.
Öyle bir şey yok. Senin dediğin bir gün gelene kadar 2-3 sene geçer. O zaman da zaten upgrade yapar ve 16 GB'ye yükseltir. Forumdaki diğer arkadaşlara da sor. Yine diyorum Ryzen 3 1200 1080p için yeterli. Technopat'taki inceleme videosuna bak. Hal böyle olunca 4 GB 1050 Ti'li, 16 GB bellekli ve R5 1400'lü sistem mi yoksa'lı, 8 GB bellekli ve R3 1200'lü sistem mi? Zaten GTX 1060 1050 Ti'yi ezer geçer. Son olarak senin sisteminde tüm parçalarda overclock yapılırsa benim önerdiğimde de yapılır. Pardon sistemleri karıştırmışım:cry:. Ama alın size link: EVGA GeForce GTX 1060 GAMING, ACX 2.0 (Single Fan), 06G-P4-6161-KR, 6GB GDDR5, DX12 OSD Support (PXOC), Only 6.8 Inches - Newegg.com.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı