4500 TL monitör önerisi

Oyun performansı ve görsel kalite açısından tatmin edici bir monitör seçeneği arıyorsanız, Fazeon X24F200 modelini öneririm.

Garip garip markaları önermeyin lütfen. Fazeon nedir ya?

Bilinmeyen diye kötü olacak diye bir şey yok, teknik olarak çoğu markadan daha iyi özellik sunuyor. Paranın hakkını veriyor.

Philips Evnia 24M2N3200'ü kulanıyorum. Ben geçen ay 3000'e sıfır aldım. Çok hoş bir monitör. Ghosting, ışık sızması vs. de yaşamadım. Ekran kalitesi beni oldukça tatmin etti. Önerebilirim.

Bilinmeyen diye kötü olacak diye bir şey yok, teknik olarak çoğu markadan daha iyi özellik sunuyor. Paranın hakkını veriyor.
Vermez. Burada R24e varken asla.

Panel kalitesi alınmamasına yeter. 200 hz'yi casper'da koyuyor.

Parasının hakkını falan da vermiyor.

En azından EXCALİBUR'u önersen gene derim iyi fakat fazeon daha kötü...

Son düzenleme:
Philips Evnia 24M2N3200'ü kullanıyorum. Ben geçen ay 3000'e sıfır aldım. Çok hoş bir monitör. Ghosting, ışık sızması vs. de yaşamadım. Ekran kalitesi beni oldukça tatmin etti. Önerebilirim.

Beklesem büyük ihtimalle zamlı gelecek fiyatı, 4500 4600 üzerine çıkmadığım için maalesef yeni bir şeyler araştırmaya çalışıyorum şu an, bugün alacaktım şansıma tükendi teşekkürler yine de
çoğu kişi bu modeli söylemiş bi bakacağım teşekkürler. MSI G244F E2 23.8 inç 180Hz 1ms Full HD Adaptive Sync Rapid IPS Gaming Monitör buna bakıyordum şimdi

G244F rezil bir monitor. Renk gamutu ve kontrast orani direkt olarak rezalet. Bu butcenin en iyileri R24e ve attiginiz Philips.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…