4500 TL monitör önerisi

aedrols

Kilopat
Son düzenleyen: Moderatör:
Philips Evnia 24M2N3200S 23.8" 180Hz 1ms HDMI DP GSync HDR10 FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA Bunu almayı düşünüyordum ama tükenmiş. GIGABYTE GS25F2 24.5" 200Hz 1ms HDMI DP HDR10 AdaptiveSync FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA Şimdi özellik olarak bu hoşuma gitti ama şu anda da tasarımından emin olamadım pek. Sizce alınır mı ya da öneriniz var mı?
Philips Evnia 24M2N3200'ü kulanıyorum. Ben geçen ay 3000'e sıfır aldım. Çok hoş bir monitör. Ghosting, ışık sızması vs. de yaşamadım. Ekran kalitesi beni oldukça tatmin etti. Önerebilirim.

Bilinmeyen diye kötü olacak diye bir şey yok, teknik olarak çoğu markadan daha iyi özellik sunuyor. Paranın hakkını veriyor.
Vermez. Burada R24e varken asla.

Bilinmeyen diye kötü olacak diye bir şey yok, teknik olarak çoğu markadan daha iyi özellik sunuyor. Paranın hakkını veriyor.
Panel kalitesi alınmamasına yeter. 200 hz'yi casper'da koyuyor.

Parasının hakkını falan da vermiyor.

En azından EXCALİBUR'u önersen gene derim iyi fakat fazeon daha kötü...

Son düzenleme:
Philips Evnia 24M2N3200'ü kullanıyorum. Ben geçen ay 3000'e sıfır aldım. Çok hoş bir monitör. Ghosting, ışık sızması vs. de yaşamadım. Ekran kalitesi beni oldukça tatmin etti. Önerebilirim.

Beklesem büyük ihtimalle zamlı gelecek fiyatı, 4500 4600 üzerine çıkmadığım için maalesef yeni bir şeyler araştırmaya çalışıyorum şu an, bugün alacaktım şansıma tükendi teşekkürler yine de
çoğu kişi bu modeli söylemiş bi bakacağım teşekkürler. MSI G244F E2 23.8 inç 180Hz 1ms Full HD Adaptive Sync Rapid IPS Gaming Monitör buna bakıyordum şimdi

Beklesem büyük ihtimalle zamlı gelecek fiyatı, 4500 4600 üzerine çıkmadığım için maalesef yeni bir şeyler araştırmaya çalışıyorum şu an, bugün alacaktım şansıma tükendi teşekkürler yine de.

Çoğu kişi bu modeli söylemiş bir bakacağım teşekkürler. MSI G244F E2 23.8 inç 180Hz 1ms Full HD Adaptive Sync Rapid IPS Gaming Monitör buna bakıyordum şimdi.

G244F rezil bir monitor. Renk gamutu ve kontrast orani direkt olarak rezalet. Bu butcenin en iyileri R24e ve attiginiz Philips.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı