4500 TL Notebook Tavsiyesi

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar otomotiv mühendisliğine başladım ve malumunuz seneye autocad tarzı programlarla çalışmaya başlayacağım. Bu yüzden 4000-4500 TL civarında bir laptop almayı planlıyorum.
Bazı arkadaşlar Skylake işlemcili laoptop almamı söylüyor ama bu fiyat aralığında hangi model var nasıldır bilmiyorum.
Skylake olmasa bile i7-5700HQ civarı bir işlemci düşünüyorum.
Bunun dışında ürünün içerisinde veya harici olarak SSD.
En az GTX960M GPU.
16 veya en olmadı 8 GB RAM düşünüyorum.
Aklımda şu an;
bunlar var. Bu ürünler nasıldır veya bu fiyata hangi marka modeli önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.
@Ali Güngör @Recep Baltaş @Murat5038 @Muhsin Erbaş @Dinar Düzbak
@Silinen üye

Asus G Series G751JL-BSI7T28 Gaming Notebook
Asus G Series G751JL-WH71 Gaming Notebook
Asus ROG G Series G751JM-BHI7T25 Dokunmatik Gaming Notebook

Msi ge62 aldım yazın. Fakat şuan notebook alacak olsam kesinlikle Asus alırım. Msi ge62 de alt kasa hafif baskı yaptığında plastiğin esnediğini görüyorsun. Ekranın çerçevesi çok ince ekran güzel ama sağlamlık hissi vermiyor hiç. Asus kalitesini her zaman sevmişimdir.
965M ile 960M farkı nedir?

@Ali Güngör @Recep Baltaş abi sizinde bi fikrinizi alsam.

965M ile 960M farkı nedir?

@Ali Güngör @Recep Baltaş abi sizinde bi fikrinizi alsam.
Birde 17.3'' olması lazım ekranın. Onu yazmayı unutmuşum.

ASUS N551VW-CN007T Core i7-6700HQ 8GB 128GB SSD + 1TB 4GB Vga GTX 960M 15.6'' Full HD Win10 - Ürün Kategorileri
Ayrıca bir de skylake işlemcili laptop alabilirim bu fiyatlarda?
Nereden? Aynı performansta laptop fiyatlarına baktın mı hiç? Sadece bu verdiğim var senin dediğin fiyat arasında.
PE70 modeli nasıldır?
Seçtiklerine göre kötü. 2 Tane söylemişsin biri iyi biri daha düşük yani kötü.

Benim önerdiğim notebooklar zaten 17". Gtx 960m ile Gtx 965m farkına attığım iki linki inceleyerek varabilirsin.
NVIDIA GeForce GTX 960M
NVIDIA GeForce GTX 965M

Parana yazıktır kardeşim aldığın zaman sağlam bir şey al o yüzden bu kadar dil döktüm sana.
Benim baktığım laptoplar i7-5700'dü. Sizin attığınız (2. Laptop daha uygun bana) i7-4710 arasındaki fark ne kadardır?

@Recep Baltaş @Ali Güngör abi sizde bi öneride bulunsanuz..

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı