4500 TL Oyun Bilgisayarı Toplama

Güç kaynağını değiştirip şunu alın dedim zaten sen o kısmı biraz kaçırmışsın.
Bu arada arkadaş grafiklere önem vermiyormuş.
3. sistemi ona göre hazırladım.

Grafiklere önem vermiyorum derken başka bir şeyi kast ettim ben

RAM kötü mü?
Bilip bilmeden konuşan insanlar diye bir topluluk açmalılar bence.
Kedi ulaşamadığı ciğere burun kıvırır zaten.
Bu sistem yerine gidin 580 veya 1060 ekran kartlı sistem alın çünkü sizi tutan yok.
Bu önerdiğim sistem 580 ve 1060 kartlarına çoğu oyunda 30 FPS fark atıyor.
Bu arada RAM kötü falan değil fiyatı ucuz ama yeni ve güncel bir RAM.
Siz en iyisi gidin 1060 3 GB alın 2 sene sonra neden yüksek ayarlarda açmıyor diye sinirlenin.

yazının sonunda 2 sene sonra niye açmıyor diye sinirlenin yazmıştın. Zaman ilerledikçe grafikleri kısarım. Ama witcher 3, Eve Online, Black Desert Online gibi oyunları yüksekte oynamayı elbette istiyorum

Tamam arkadaşlar kabul ediyorum.
1 ve 2. sistem gerçekten kötüymüş.
Ama sistem toplamada gerçekten bilgim var.
Ben genelde ucuz sistemler üzerine mesajlar atarım.
Ben ilk defa bir pahalı sistem konusuna mesaj attım.
Ben pahalı sistem önerilerine bir daha mesaj belki atarım ama önermem.
Maalesef ruhum fakir.

Az biraz fazlasına alttaki modüler varken ben onu da almazdım. Önerdiğin kötü ve yetersiz değil sadece daha iyisini az bir ücret fazlasına almak söz konusu.

Xigmatek Xtk-Tb-0600A Tauro 600W 80Plus Bronze Moduler Flat Fiyatı

Konu sahibi OC'dan bu kadar çekinmene gerek yok. Eskiden kötü tecrübeler yaşamışsan artık eskide kaldı. Şimdiki anakartlar ve ekran kartları tek tıklamayla otomatik OC oluyor. Artı en ufak olumsuzlukta sistemi koruma amaçlı kendini kapatıp değerleri fabrika ayarlarına döndürmeye ayarlıdır. Kısaca çekinmene gerek yok.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı