4500 TL Oyun Bilgisayarı Toplama

Güç kaynağını değiştirip şunu alın dedim zaten sen o kısmı biraz kaçırmışsın.
Bu arada arkadaş grafiklere önem vermiyormuş.
3. sistemi ona göre hazırladım.

Grafiklere önem vermiyorum derken başka bir şeyi kast ettim ben

yazının sonunda 2 sene sonra niye açmıyor diye sinirlenin yazmıştın. Zaman ilerledikçe grafikleri kısarım. Ama witcher 3, Eve Online, Black Desert Online gibi oyunları yüksekte oynamayı elbette istiyorum

Tamam arkadaşlar kabul ediyorum.
1 ve 2. sistem gerçekten kötüymüş.
Ama sistem toplamada gerçekten bilgim var.
Ben genelde ucuz sistemler üzerine mesajlar atarım.
Ben ilk defa bir pahalı sistem konusuna mesaj attım.
Ben pahalı sistem önerilerine bir daha mesaj belki atarım ama önermem.
Maalesef ruhum fakir.

Az biraz fazlasına alttaki modüler varken ben onu da almazdım. Önerdiğin kötü ve yetersiz değil sadece daha iyisini az bir ücret fazlasına almak söz konusu.

Xigmatek Xtk-Tb-0600A Tauro 600W 80Plus Bronze Moduler Flat Fiyatı

Konu sahibi OC'dan bu kadar çekinmene gerek yok. Eskiden kötü tecrübeler yaşamışsan artık eskide kaldı. Şimdiki anakartlar ve ekran kartları tek tıklamayla otomatik OC oluyor. Artı en ufak olumsuzlukta sistemi koruma amaçlı kendini kapatıp değerleri fabrika ayarlarına döndürmeye ayarlıdır. Kısaca çekinmene gerek yok.

OC'li kart istemiyorum nedir? O OC fabrika çıkışı olarak belirli limitlere göre marka tarafından yapılıyor, bir zararı yok yani.
Uzun (harbi uzun) bi süre bu sistemle olucam. Upgrade şansımda olmayacak. Çok bilgili değilim ama araştırma yaptım. OC parçaların ömürünü kısaltmıyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…