4500 TL Oyun Bilgisayarı Toplama

Dosya Ekleri

• Screenshot_6.png
    43,3 KB · Görüntüleme: 188
Şimdi söyle birşey var 1070 un fıyatı bazı markaların 1080 lerinin fiyatı kadar ...Birde ileride çıkacak oyunlarda 1080 1060 performansı verecektir yani 4 5 seneden fazla idare edebilecek bir sistem 1080 li bir sistem olmalı 1050 ti den o kadar büyük bir performans beklemeyen derim.. Ama orta ayarlarda ben idare ederim diyorsanız arkadaşların önerdiği sistemlerden birini alın sonra ekran kartını yenilersiniz...

Benim önerdiğim 1080 ekran kartlı sisteme bir 500 lira daha eklenip güzel bir oyuncu bilgisayarı olur.

Ben gece 4500 tlye sistem toplayıp yolluyacağım arkadaşlar ve dahada önemlisi sizde begenirseniz alın derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ceza alacaksın yazım yanlışından dolayı.

Bende senin sistemine benzer bir sistem önerdim çok kötü dediler.

Aynısı değil. Şu an ki bitcoin piyasında rx 500 serisi hak ettiğinden çok daha fazla. Ayrıca bir sistem önerdiğimizde direk asus msi gibi reklamı çok fazla yapıp mecburen ürün fiyatını arttıran markalar önermiyoruz. 3-5 fps için paramızı harcamıyoruz. Sen 1080 koymuşsun arkadaşın işini gördü diyelim. 2 sene sonra? Çöp oldu bazı parçaların çünkü sağlam değil. Emirhana bak iki sene sonra ekran kartını yükseltirsin fişek olur.

Benzer değil:
  • Everest RAM.
  • Kablolama olanağı olmayan küçük bir kasa.
  • Ve en kötüsü 80+ sertifikası bile olmayan bir PSU....
Zaten o RAM ve güç kaynağını siz değiştirin demiştim.
Kasa olarak da daha büyüğünü almanız daha iyi olur demiştim.

Ben zaten birkaç parçası gerçekten kötü olmuş kusura bakmayın dedim.
500 lira daha verip daha iyisini almanızın yararınıza olacağını söyledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…