![]()
Razer DeathAdder V3 Pro RZ01-04630100-R3G1 Siyah Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer DeathAdder V3 Pro RZ01-04630100-R3G1 Siyah Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V3 Pro RZ01-04630100-R3G1 Siyah Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 4.654,02 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ben 400 TL daha verip G pro X2 Superligth alırdım doğrusu, başta kötü bir giriş yaptı ben dahil herkes eleştirdi sonra yeni gelen sensör uptadeleri ile gayet iyi bir mouse oldu benim düşüncem.ASUS ROG harpe ace
Alınır mı Sence?
Ben 400 TL daha verip G PRO X2 superligth alırdım doğrusu, başta kötü bir giriş yaptı ben dahil herkes eleştirdi sonra yeni gelen sensör Update'leri ile gayet iyi bir mouse oldu benim düşüncem.
Linkini atar mısınız? İnceleyip cevap vericem.ASUS ROG Keris Wireless peki?
Linkini atar mısınız? İnceleyip cevap vereceğim.
Paw 3335 kullanıyor, iyi bir sensör değil 400 IPS 40G 1000Hz 16K dpi , ağırlık olarak orta, hafif diyemeyeceğim maalesefki. G pro X2 ise 888 IPS 88G 8000 Hz 44K dpi sunuyor ekstra dongle almadan ayrıca 60 gram, stok skatezleri iyi değil onuda 200 TL'ye yeni skatez alarak değiştirebilirsin, arkadaşın attığı Dav 3 PRO'da iyi bir mouse sayılır hatta focus pro 30K kullanıyor 750 IPS 70G 8000hz destekliyor 3800 TL'ye alınabilir scrool sorunu çözülmüş diyorlar, hissiyat olarak G pro x 2 ile fark yoktur.![]()
ROG Keris Wireless | Kablosuz | Gaming Mouse|ROG - Republic of Gamers|ROG Türkiye
Üç bağlantı moduna (kablolu / 2,4 GHz / Bluetooth) sahip, FPS oyunlarına uygun hafif oyuncu mouse’u. Özel ayarlanmış ROG 16.000 dpi sensör, push-fit özel anahtar yuvaları, PBT polimer sol ve sağ tuşlar, değiştirilebilir yan düğmeler, ROG Omni Mouse Tabanı, ROG Paracord Kablo ve Aura Sync RGB...rog.asus.com
Vatan Bilgisayar'da 2500TL
Paw 3335 kullanıyor, iyi bir sensör değil 400 IPS 40G 1000Hz 16k DPI, ağırlık olarak orta, hafif diyemeyeceğim maalesef ki. G PRO X2 ise 888 IPS 88g 8000 Hz 44K DPI sunuyor ekstra dongle almadan ayrıca 60 gram, stok skatezleri iyi değil onu da 200 TL'ye yeni skatez alarak değiştirebilirsin, arkadaşın attığı dav 3 Pro'da iyi bir mouse sayılır hatta focus Pro 30k kullanıyor 750 IPS 70G 8000Hz destekliyor 3800 TL'ye alınabilir scrool sorunu çözülmüş diyorlar, hissiyat olarak G PRO X 2 ile fark yoktur.
Buradaki en önemli nokta farenin şekli hangisi size rahat gelip elinize oturuyorsa önceliğiniz o olsun.
Benzer değiller G pro x superligth 2 daha büyük. Site Eloshapes, istediğiniz her mouse'un boyutuna bakabilirsiniz.Anladım açıklamanız için teşekkür ederim. Logitech G305'i bir internet kafede kullanmıştım G PRO X2 ile boyutları benzer ise elime oturacağını sanmıyorum şekli şemali olarak bir bilginiz var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.