@Haruki Murakami kızgın bırakma nedeninizi söyler misiniz? Vatan Bilgisayar şartlarına göre bilgisayar hazırladım isterseniz sizde hazırlayın.
PSU ve kasa rezalet ötesi.
@Haruki Murakami kızgın bırakma nedeninizi söyler misiniz? Vatan Bilgisayar şartlarına göre bilgisayar hazırladım isterseniz sizde hazırlayın.
PSU ve kasa rezalet ötesi.
Dediğim gibi kasa hakkında fikrim yok.
Bir şey hakkında bir şey bilmiyorsanız lütfen önermeyin.
Orada yazdım ben kasa hakkında önerilere açığım diye acaba düzgün okusanız?
FRISBY FC-8935G 650W 80 PLUS 4x120mm RAINBOW FANLI MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
FRISBY FC-8935G 650W 80 PLUS 4x120mm RAINBOW FANLI MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Crucial 240GB BX500 Serisi Sata 6.0Gb/s 3D NAND SSD (Okuma 540MB / Yazma 500MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Crucial 240GB BX500 Serisi Sata 6.0Gb/s 3D NAND SSD (Okuma 540MB / Yazma 500MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Zotac GeForce GTX1650 SUPER GAMING 4GB GDDR6 128Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Zotac GeForce GTX1650 SUPER GAMING 4GB GDDR6 128Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
AMD Ryzen 3 3100 Soket AM4 Wraith Soğutucu 3.6 GHz 16MB Önbellek 65W İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD Ryzen 3 3100 Soket AM4 Wraith Soğutucu 3.6 GHz 16MB Önbellek 65W İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
CORSAIR 8GB (1x8GB) Vengeance Siyah DDR4 3000MHz CL16 Single Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
CORSAIR 8GB (1x8GB) Vengeance Siyah DDR4 3000MHz CL16 Single Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Gigabyte B450M S2H fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Gigabyte b450m kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Gigabyte B450M S2H fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Gigabyte b450m kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.www.vatanbilgisayar.com
Yanlış hesaplamadıysam 5000 TL civarı tutuyor kasada emin değilim.
Aynen haklısınız.Acaba emin değilim derken sizde önerebilirsiniz demeyi kastetmiş olabilir miyim ?Burada önerilere açığım diye bir şey göremedim? Acaba gözlük numaram mı büyüdü?
Aynen haklısınız. Acaba kasada fikrim yok derken sizde önerebilirsiniz demeyi kastetmiş olabilir miyim?
Bende size diyorum ki bilmediğiniz bir şey hakkında bir şey önermeyin. Sizde önerebilirsiniz ile de alakası yok bu cümlenin.
Peki hocam siz önerseniz acaba merak ettim.
teşekkür ederimZALMAN S4 PLUS 3x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZALMAN S4 PLUS 3x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
CORSAIR VS SERİSİ (2018 VERSİYON) 550W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
CORSAIR VS SERİSİ (2018 VERSİYON) 550W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Kasa'yı Technopat kendileri yeni sisteminde kullandı. PSU'ın kalitesini tartışmaya gerek yok. Daha ucuza sizinkinden çok daha iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.