1000 tl ye 144 hz monitör bulunurmu ? Veya 75 hz yeterli olurmu kiSistem olarak Donanım Arşivi V3.5'i alabilirsiniz. Yakın bir zamanda satışa sunulacak.
Onun dışında çevre birimleri olarak önerilerim şunlardır;
Klavye + Mouse set
Monitör
Kulaklık
Bana göre 75Hz monitör yeterlidir. Eğer 144Hz isterseniz 1149 TL'ye bu monitörü buldum. Ama indirim 1 günden kısa bir zaman içinde bitecek.
Sağ olun. Donanım Arşivi V3.5 çıktığında birkaç araştırma daha yapıp yılbaşında alacağım. Çok fazla seçenek olduğu için kafam çok karıştı. Özellikle ekipmanlar konusunda.Bana göre 75Hz monitör yeterlidir. Eğer 144Hz isterseniz 1149 TL'ye bu monitörü buldum. Ama indirim 1 günden kısa bir zaman içinde bitecek.
4500 TL bütçem var, buna monitör, klavye, mouse, kulaklık dahil. PC toplamaktan pek anlamam yardımcı olur musunuz? 3000 TL'ye sistem 1500'e monitör, klavye, mouse, kulaklık.
Yayın yapmayı düşünüyorum. Sıkıntı olurmuki bu PC ile ?Bu sistem de yayın, render vs. yapacak mısınız?
Yoksa sadece oyun mu oynayacaksınız?
Yayın yapmayı düşünüyorum. Sıkıntı olurmuki bu PC ile ?
Hangi anakartı seçeyim ? Kusura bakmayın cahilim bu konularda. :/Hocam Donanım Arşivi V3.5 anakartını 4 Slotlu RAM ile değiştir ve İşlemcisini AMD Ryzen 5 2600 ile değiştir ileride de 8GB daha RAM takviye edersin güzel olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.