Aslında aklınızda 5-10 yıl kullanmak gibi bir düşünce varsa psu standartlarö değişecekti. Şimdilik idareten bir şey alıp yeni model psu satın alabilirsiniz.Herkese iyi günler arkadaşlar. Kendime şöyle güzel bir PSU alayım diyorum. Hangisi tercih etmeliyim? 850W bile benim için fazla ama ileride lazım olur diye düşünüyorum sonuçta PSU dediğimiz şey 5-10 yıl rahat kullanılabilecek bir parça.
ASUS'un ROG STRIX PSU ürünlerini Seasonic'e yaptırdığını işittim, ne kadar doğrudur bilemiyorum. FSP markasını hiç denemedim, duymadım ama fiyatı uygun geldi. Benim tercihim kalite. Hangi markanın ürünü daha kaliteli yardımcı olur musunuz?
ASUS ROG-STRIX-850G-GUNDAM-EDITION 850W 80+ Gold 135mm Full Modüler Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Standartların değişeceğini bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu ama birkaç yıl içerisinde mi değişecek acaba yoksa bu yıl veya önümüzdeki yıl mı?
12VHPWR isimli 12+4 PIN'lik 600W güç verebilen soket ve diğer bazı standartlar bu yılın Mart ayında açıklanmıştı. Tahminimce PCI-e 5.0 kartlarla beraber yeni PSU'lar da görülebilir.
Aerocool P7 850W 80+ Platinum RGB Ledli Modüler Güç Kaynağı (AE-P7P850) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
AeroCool Hakkında 2001 yılında gelişmiş soğutma ve kasa ürünleri üretmek amacıyla kurulan AeroCool, son yıllarda ürün gamını güç kaynakları, kasa fan ve fan kontrolcüleri, oyun ekipmanları gibi bileşenler ile geliştirmiştir. 2009 yılında lanse ettiği PGS serisi oyuncu kasalarının yakaladığı...www.teknobiyotik.com
Görüldü bile hocam, Gigabyte'tan.
İlk PCI-e Gen 5 destekli PSU: Gigabyte UD1000GM PG5 İncelemesi
İlk PCI-e Gen 5 destekli PSU, MEIC ile Gigabyte'tan geldi. Gelişigüzel bakış: Modüler, olması gereken. FFP (Fan Failure Protection) hariç tüm korumalar tam, bu iyi bir şey (nasıl optimize edildiklerine bakacağız), FFP zaten kolay kolay bulabileceğiz bir koruma değil bu yüzden eksi saymıyorum...www.technopat.net
Bu PSU'da asm desteği olmayabilir, bazı sistemlerde sorun çıkarıyor. Bunun hakkında da konu açmıştım.
@OCsici sistem nedir? İleride PCI-e gen 5 bir ekran kartına yükseltme yapacak mısın?