Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Phanteks P400'ün beyaz modelini kullanıyorum. Eğer o kasayı seçeceksen ATX yapılı bir anakart tavsiye ederim, Asus Plus B350 Prime gibi. Sistem tamamen geleceğe dönük, güzel olmuş, hayırlı olsun..
@.I.N.И.A. Hocam öyle yapınca devamlı birşeyler eklemek gerekecek sisteme, bu şekilde alırsak sadece ekran kartı yükseltmek kalacak, SSD'yi 240 gb alabilirsek de çok güzel olur.
Corsair Carbide Champ/SPEC-01 modeli aslında hoş bir model fakat eskide kaldı diye biliyorum, soğutması vs Phanteks'e göre kötü değilse tercih edebiliriz, benim de görüntü olarak hoşuma giden bir kasa.
Anakarta gelirsek ben görüntüye biraz önem veren biriyim ve mATX kartlar bana küçücük geliyor, kasanın içinde hoş durmuyor bence Fakat arkadaş için görüntü çok önemli değil, hangisi daha iyiyse onu alabiliriz, Gigabyte GA-AB350M mi Asus B350-Plus Prime mı, bilen arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.