4500 TL Sapphire R9 Furyx Sistem

kaansamil

Kilopat
Daha fazla  
Üç tane sistem konusu açmışımdır. Her açtıktan sonra tam karar veriyorum araştırırken yeni şeyler çıkıyor önüme şu an için düşündüğüm sistem bu almak için. Tek tereddütüm sapphire marka olması size sormak istediklerimse şunlar, yapılabilecek en iyi sistem bu mu? Sinerjiden alınca çok daha ucuz oluyor orayı mı tercih etmeliyim? Sapphire markası sorun ya da performans kaybı yaşatır mı? Sistemi haziranda toplayacağım. Bu son kararım mı olmalı daha iyi alternatifler gelir mi? Uyumsuzluk var mı? Sistemdeki parçalar biraz düşük olduğu için ekran kartına yük bindirir mi performans kaybı yaşatır mı yani? 1 yıl sonra daha yüksek çözünürlükte monitör alacağım diğer türlü daha az performans verecek bir ekran kartı önermeyin lütfen. Ssd eklemeyi düşünüyorum. Render, yayıncılık vs işlerle uğraşmıyorum daha çok oyun için topladım. Sinerjiden alınca işlemciyi yükseltirim büyük ihtimalle. Son olarakta kasada kaç w idealdir böyle tarz bir sistem için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam işlemciyi biraz arttırmalısınız, yoksa darboğaz olacaktır. RAM'ler uyumsuz. DDR4 almalısınız. Birde o fiyat civarında 1 TB WD Blue alabilirsiniz biraz daha performanslı olacaktır. Son olarak almışken PSU'yu biraz daha yüksek alsanız daha iyi olur...

ramı son sn ekledim dikkat etmemişim ddrsine onu düzeltirim. Hangi işlemciyi önerirsin? Kaç psu tavsiyendir? 500 gb yeterli ssd eklenirsede çok rahat yeter bana çok fazla oyun düşünmüyorum ayırt edici 5 oyunum var işte.

Kaç psu tavsiyendir? 500 gb yeterli ssd eklenirsede çok rahat yeter bana çok fazla oyun düşünmüyorum ayırt edici 5 oyunum var işte.
PSU'yu 700-750 w alabilirsiniz almışken, daha iyi olur. Kasanın içindeki 600w garanti yeter diyemeyeceğim. O yüzden 750 w 80+ PSU iyi olur

Neden Fury X? Bu bütçeye toplanabilecek en kötü sistem bu herhalde.
Ben fps için sistem dizdim. Fps testlerinde bu ekran kartı kendinden 1000 lira pahalı olanlarla yarışmış. Masaüstü performansında gözüm yok. Render ve yayıncılıklada uğraşmıcam. Bu sistemin neden kötü olduğunu açıklayın lütfen. İşlemci ve rami düzelteceğimi göze alarak.

Kötü bir sistem çünkü o ekran kartını 60 Hz 1080p bir monitör çok kısıtlar. Ekran kartına o kadar para vermeye değmez eğer o monitörü kullanacaksanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…