4500 TL sistem önerim

"Bir kimsenin nasıl güldüğü ahlakını; neye güldüğü ise aklını gösterir."

Sen sistemi incelemeden sallıyorsun ekranda var kardeş.
Bence daha fazla konuşmayın çünkü konuştukça batıyorsunuz. Sistem kötü biz size bunu saygı çerçevesinde anlatmaya çalışıyoruz ama sen yinede anlamıyorsun.

Bende size bu lafı bırakıyorum:

-Bir aptalın hatasını düzeltmeye kalkmayın; sizden nefret edecektir..
-Bir bilgenin hatasını düzeltin; size minnettar kalacaktır.
| La Edri
 
SSD kronik sorunlu kendimden biliyorum. PSU bu bütçe de bile çok düşük kalmış. (Hem kalite, hem de güç olarak.) Mouse çok eski bir model. O fiyata daha iyi modeller var. Ekran kartları bu fiyattayken bence alınmamalı. Çok pahalılar.
 
PSU yetersiz diyorsun test mi yaptın sanki boşa sallıyorsun SSD sorunlu diyorsun garantisi var sorunluysa.

Forumun arama kısmına SU630 yazıp bakar mısınız? PSU ileride yetersiz dedim. İleride hiçbir ekran kartı takamaz sisteme boşa masraf. Bir de gidip RX 550 koyuyorsun. 3700'e toplanacak APU sistem topladığın sistemle aynı performansı veriyor. Eleştrileri her zaman önemsemelisin. Kimse kusursuz değildir hata yapılabilir. Kızmaman gerekir aksine teşekkür etmen gerekir abicim. Babam yaşında adamsın bize böyle mi örnek oluyorsunuz.
 
Trol değilim kardeş. Fotoğrafa bak istersen.
Fotoğrafa bakıyorum ve sonrada mesajlarınıza bakıyorum ve bundan şunu çıkarıyorum siz önüne gelene kendi fikrinizi zorla kabul ettirmeye çalışıyorsunuz eleştiriye hakaret ederek cevap veren birisiniz ve buraya sisteminizin övülmesini bekleyip tatmin olmaya gelmişsiniz.Burası tatmin olunacak bir yer değil.Hadi başka kapıya.
 

Geri
Yukarı