Laptop. Bende düşündümde 2 sene sonra sıkıntı yaşatır çöp olur verdigim para diye masaustunde karar kıldım. Yavaslarsa parca değiştirip tekrar kullanırım.
Bu arada ayin 16sinda nvdia nin yeni. Ekran kartı cikacak, bir ihtimal radeon x 590 kartinin fiyatı düşer diyede pazartesiyi bekliyorum
Sen benden önce alcaksın muhtemelen. Alınca sistemi paylaşırsan benimlede çok sevinirim.
Bende aynı sebeple masaüstüne yöneldim öğrencilik bitti yerleşik hayatta en mantıklı masaüstü
Sen benden önce alcaksın muhtemelen. Alınca sistemi paylaşırsan benimlede çok sevinirim.
Bende aynı sebeple masaüstüne yöneldim öğrencilik bitti yerleşik hayatta en mantıklı masaüstü
AMD R5 2600-ASUS DUAL GTX1660TI-ASUS PRIME B450M-K-SAMSUNG 250GB SSD- 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Birde bu sisteme ne dyosun reis biraz bütçeyi yukarı taşımak gerekcek ama. Fikrini merak ettim
AMD R5 2600-ASUS DUAL GTX1660TI-ASUS PRIME B450M-K-SAMSUNG 250GB SSD- 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Birde bu sisteme ne dyosun reis biraz bütçeyi yukarı taşımak gerekcek ama. Fikrini merak ettim
Şimdi benim düşüncem intel işlemci alsam gtx ekran karti alirdim. Amd islemci alacagim icin rx islemci tercih ediyorum. 1660ti ile rx 590 arasinda sanirim 5-10 fps fark var yinede daha bilgisi olan arkadaslar vardir.
590 beni 2 sene idare eder herhaldr sonrasinda yükseltme yaparim zaten. Monitör dahil 5bin tl yi gecmemem gerekiyor benim
Şimdi benim düşüncem intel işlemci alsam gtx ekran karti alirdim. Amd islemci alacagim icin rx islemci tercih ediyorum. 1660ti ile rx 590 arasinda sanirim 5-10 fps fark var yinede daha bilgisi olan arkadaslar vardir.
590 beni 2 sene idare eder herhaldr sonrasinda yükseltme yaparim zaten. Monitör dahil 5bin tl yi gecmemem gerekiyor benim
@Onurr36 dostum yarin vatandan kasa toplayacaktim toplam 4.600 falan tutuyordu rx 590li ekran kartli, sonra TeknoBiyotik te gtx 1070li sistemi 4.681 tl olunca bunu almaya karar verdim. 1070, 590dan daha performanslıymis. Bosuna ayni. Paraya 590lu sistem almayim dedim
Arkadaşlar bu ay içinde alacağım. Donanım Arşivin G2 sistemi kafama yatıyor ama bazıları beğenmemiş. G2 sisteme bir şeyler eklenebilir mi ya da bu sisteme siz olsanız ne eklersiniz?
Oyun amaçlı monitör hariç bütçem bu. Bileşenlerden çok fazla anlamıyorum. Gaming laptop yerine sistem toplama daha mantıklı geldi. Güvenilir site sistem tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Dadg 2 olabilir veya pc hocası sayfasından bakabilirsin özellikle pc hocası bu aralar iyi pc ler piyasaya çıkarıyor. Eğer pc hocasından beğenmezsen dadg 2 en mantıklısı çünkü dadg 2 yi normal toplasan baya tutar