4500 TL Sistem Tavsiyesi

Attığım sisteme baktınız mı?
Baktım reis aldım favorilere 😀
Laptop. Bende düşündümde 2 sene sonra sıkıntı yaşatır çöp olur verdigim para diye masaustunde karar kıldım. Yavaslarsa parca değiştirip tekrar kullanırım.

Bu arada ayin 16sinda nvdia nin yeni. Ekran kartı cikacak, bir ihtimal radeon x 590 kartinin fiyatı düşer diyede pazartesiyi bekliyorum :)
Sen benden önce alcaksın muhtemelen. Alınca sistemi paylaşırsan benimlede çok sevinirim.
Bende aynı sebeple masaüstüne yöneldim öğrencilik bitti yerleşik hayatta en mantıklı masaüstü

Birde bu sisteme ne dyosun reis biraz bütçeyi yukarı taşımak gerekcek ama. Fikrini merak ettim
Şimdi benim düşüncem intel işlemci alsam gtx ekran karti alirdim. Amd islemci alacagim icin rx islemci tercih ediyorum. 1660ti ile rx 590 arasinda sanirim 5-10 fps fark var yinede daha bilgisi olan arkadaslar vardir.

590 beni 2 sene idare eder herhaldr sonrasinda yükseltme yaparim zaten. Monitör dahil 5bin tl yi gecmemem gerekiyor benim :)

Şimdi benim düşüncem intel işlemci alsam gtx ekran karti alirdim. Amd islemci alacagim icin rx islemci tercih ediyorum. 1660ti ile rx 590 arasinda sanirim 5-10 fps fark var yinede daha bilgisi olan arkadaslar vardir.

590 beni 2 sene idare eder herhaldr sonrasinda yükseltme yaparim zaten. Monitör dahil 5bin tl yi gecmemem gerekiyor benim :)
Eyvallah reis anladım

Ti ile arasında çok fark var gtx 1660 ile 5 10 fps farkı var

Arkadaşlar bu ay içinde alacağım. Donanım Arşivin G2 sistemi kafama yatıyor ama bazıları beğenmemiş. G2 sisteme bir şeyler eklenebilir mi ya da bu sisteme siz olsanız ne eklersiniz?
Oyun amaçlı monitör hariç bütçem bu. Bileşenlerden çok fazla anlamıyorum. Gaming laptop yerine sistem toplama daha mantıklı geldi. Güvenilir site sistem tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Dadg 2 olabilir veya pc hocası sayfasından bakabilirsin özellikle pc hocası bu aralar iyi pc ler piyasaya çıkarıyor. Eğer pc hocasından beğenmezsen dadg 2 en mantıklısı çünkü dadg 2 yi normal toplasan baya tutar

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı