Ne bu trendyol/sahibinden/hepsiburada'daki dandirik satıcıların
4 GB ekran kartı yazma merakı. Yazsana ör: GT730 (herhangi zoptirik bir ekran kartı) diye, muhtemelen o tip kart çünkü. Sinir oldum yemin ediyorum ya.
Almayın aldırtmayın, daha hangi ekran kartı geleceği belli bile değil

, belliyse de ben göremedim o kadar aramama rağmen.
Aynı aykut Elmas'ın hangi yemeği yaptığını söylemeyen anne temalı videosu gibi;
+Merhaba bilgisayarınızı almayı düşünüyorum ama hangi ekran kartı olduğunu yazmamışsınız?
-Evet.
Eki Görüntüle 938337
aşağıdaki sistemi alıp yıllarca kullanabilirsiniz gönül rahatlığıyla, garantisi benim

. Klasik bilgisayarcı sözüdür. Bunlar Casper'den beter olmaya başladı, Allah'tan satın almadan konu açmışsınız. Bazıları çok bilmişlik yapıp kimseye sormadan etmeden satın alıyorlar, neyse ki onlardan değilsiniz

.
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Yukarıdaki sistemin üzerine kazık fiyattan RX550 bile alsa konu sahibinin attığı sistemden daha iyi oluyor

. Son olarak bir şey eklemek istiyorum. Bu satıcıların 4 GB yazma sebebi insanlarda ekran kartının VRAM'i ne kadar fazlaysa o kadar yüksek FPS diye bir algı var, oradan yürüyüp gidiyorlar işte. Umarım okuyanların bu sistemler hakkında fikri değişmiştir. İyi forumlar.