Next YE-58GFSG8-QLED 58" alınır mı?

Ben miniledi tercih ettim 2 gün önce.
Piyasa da en ucuz miniled tv normalde 30-35bin tl den başlıyor next kasıma özel bu modeli indirimli satıyor.
55 ve 65 inc modellini herkes aldı neredeyse.
Arada çok bi fiyat farkı yok butceniz yetiyorsa kesinlikle miniledi tercih edin.
Her Mini LED aynı değil onu da belirtelim. Kaliteli üst segment bir Mini LED TV'de ortalama 500 Dimming Zone varken Next TV'de bu 80 seviyesinde. Yani bu değerle Mini değil Midi hatta Maxi LED falan oluyor.

Her Mini LED aynı değil onu da belirtelim. Kaliteli üst segment bir Mini LED TV'de ortalama 500 Dimming Zone varken Next TV'de bu 80 seviyesinde. Yani bu değerle Mini değil Midi hatta Maxi LED falan oluyor.
samsung lg Qled , next gibi markaları her turlu tokatliyor zaten.
nextin qledi yerine minisi tercih edilebilir.

@eneskaya1 hocam memnun musunuz TV'den

Hocam aynı TV'den bahsediyorsak dün kurulumu yapıldı. TV'yi onların kurması gerekiyormuş. Kurulumu yaptıktan sonra size bir garanti belgesi veriyorlar onun üzerindeki QR kodu okuttuktan sonra sizi Next sitesine atıyor oradan 1 yıllık D-Smart paketini veriyor. Genel görüşüm olarak internete hızlı bağlanıyor geçişler konusunda da sorun yok. TV+ uygulama olarak bağlandığımda Ethernet kablosuna rağmen arada sırada netlik bir süreliğine bozuluyor ama az bir zaman sonrasında geri düzeliyor. 20 dakikada maksimum 20 saniye filan bozuluyordur yani. Onun harici ses konusunda normal oturma odasında rahat rahat izlemek isteyen bir aile için %30-35 ses seviyesi bile yetiyor yani şahsen bize yetiyor. Merakımdan denemek için uygulamalar kısmında GeForce NOW gördüm diye bir test etmek istemiştim. Normal bir şekilde ona da hızlı bir şekilde girebildim ama mouse ve klavye gecikmesi aşırı derecede belli oluyor. Mouse normal televizyonda az biraz kasıyorken oyuna girince tam kasmaya başladı. Denemek için WoT girmek istedim. İlk başlarda garajda filan bile mouse hiç hareket etmiyordu aşırı derecede kasıyordu ama 10-15 dakika sonra mouse ve klavye yavaş yavaş düzelmeye başladı fakat her şekilde gecikme olduğu belli oluyordu. Yani şahsen ekran bağlayıp oyun oynamaya veya normal TV'de bir şeyler izlenirken herhangi bir sorun yok. Sabah gün ışığında denemek istedim ve ışık yansımasına karşı da ekranı rahat bir şekilde görebiliyorsunuz bu konuda da herhangi bir sorunu yok. Ekran netliği bayağı yerinde 4K videoları filan rahat bir şekilde açabiliyor. Görüntü kısmından "Standart" seçeneği yerine "Keskin" modunu açınca renkler eskisine göre daha da canlı gözüküyor ve parlaklığı bir tık arttırıyor bunu daha canlı renk isteyen kişiler için önerebilirim. Zaten bu fiyattaki bir TV'den de fazlasını beklemek bizim için abartı olur ama cidden parasını yeteri kadar hak ettiğini düşünüyorum.

@lastdarkwave sağol hocam çok faydalı oldu yazdıkların, samsung ile görüntüyü kıyaslayınca nasıl, bi de ışık sızması var mı karanlık sahnelerde

@lastdarkwave sağol hocam çok faydalı oldu yazdıkların, samsung ile görüntüyü kıyaslayınca nasıl, bi de ışık sızması var mı karanlık sahnelerde

Hocam fazla bir ışık sızması olmuyor. Siyah renk bazı panellerde açık renk olarak gözüküyordu internetten izlediğimde ama dün gece izlerken pek bir sorun olmadı normal siyah renklerindeydi. Yani gözü alan gece karanlığında içeriyi aydınlatan siyah şeklinde değildi. O konuda da bir sorun yaşamadım. Ama isterseniz akşam görsel paylaşabilirim.

Hocam aynı TV'den bahsediyorsak dün kurulumu yapıldı. TV'yi onların kurması gerekiyormuş. Kurulumu yaptıktan sonra size bir garanti belgesi veriyorlar onun üzerindeki QR kodu okuttuktan sonra sizi Next sitesine atıyor oradan 1 yıllık D-Smart paketini veriyor. Genel görüşüm olarak internete hızlı bağlanıyor geçişler konusunda da sorun yok. TV+ uygulama olarak bağlandığımda Ethernet kablosuna rağmen arada sırada netlik bir süreliğine bozuluyor ama az bir zaman sonrasında geri düzeliyor. 20 dakikada maksimum 20 saniye filan bozuluyordur yani. Onun harici ses konusunda normal oturma odasında rahat rahat izlemek isteyen bir aile için %30-35 ses seviyesi bile yetiyor yani şahsen bize yetiyor. Merakımdan denemek için uygulamalar kısmında GeForce NOW gördüm diye bir test etmek istemiştim. Normal bir şekilde ona da hızlı bir şekilde girebildim ama mouse ve klavye gecikmesi aşırı derecede belli oluyor. Mouse normal televizyonda az biraz kasıyorken oyuna girince tam kasmaya başladı. Denemek için WoT girmek istedim. İlk başlarda garajda filan bile mouse hiç hareket etmiyordu aşırı derecede kasıyordu ama 10-15 dakika sonra mouse ve klavye yavaş yavaş düzelmeye başladı fakat her şekilde gecikme olduğu belli oluyordu. Yani şahsen ekran bağlayıp oyun oynamaya veya normal TV'de bir şeyler izlenirken herhangi bir sorun yok. Sabah gün ışığında denemek istedim ve ışık yansımasına karşı da ekranı rahat bir şekilde görebiliyorsunuz bu konuda da herhangi bir sorunu yok. Ekran netliği bayağı yerinde 4K videoları filan rahat bir şekilde açabiliyor. Görüntü kısmından "standart" seçeneği yerine "keskin" modunu açınca renkler eskisine göre daha da canlı gözüküyor ve parlaklığı bir tık arttırıyor bunu daha canlı renk isteyen kişiler için önerebilirim. Zaten bu fiyattaki bir TV'den de fazlasını beklemek bizim için abartı olur ama cidden parasını yeteri kadar hak ettiğini düşünüyorum.

55 inc MiniLED TV'yi aldınız değil mi hocam? Hayırlı olsun bende yarın için kurulum talebi oluşturacağım.

@lastdarkwave sağ ol hocam çok faydalı oldu yazdıkların, Samsung ile görüntüyü kıyaslayınca nasıl, bir de ışık sızması var mı karanlık sahnelerde.

Samsung ile ben kıyaslayacağım hocam yarın kuurlum yapılırsa yarın akşama incelemeyi yazarım.

Hocam fazla bir ışık sızması olmuyor. Siyah renk bazı panellerde açık renk olarak gözüküyordu internetten izlediğimde ama dün gece izlerken pek bir sorun olmadı normal siyah renklerindeydi. Yani gözü alan gece karanlığında içeriyi aydınlatan siyah şeklinde değildi. O konuda da bir sorun yaşamadım. Ama isterseniz akşam görsel paylaşabilirim.
İYİ OLUR HOCAM SAĞOL

55 inc MiniLED TV'yi aldınız değil mi hocam? Hayırlı olsun bende yarın için kurulum talebi oluşturacağım.
Evet hocam sizin mesajdan sonra bunu almayı uygun gördüm ve pişman olmadım teşekkürler.
@ofo44 Hocam videoları youtube üzerinden link şeklinde paylaşırım birazdan. Eger sorun olmazsa da tv yayınından aldıgım fotografları aticagim simdi. Birisini gün içinde çektim birisi de az önce çektim hocam.
Not: Konunun devamı olarak değil bu model 55 inç olan modeldir almak isteyen filan varsa konunun adı ile aynı olan modelden çekilmedi görüntüler.

Düz kabul ediyordu tek boyle yukleyebildim.
YT

Video ile göz arasinda fark var ama hocam benim gozumde bu kadar belli olmuyor.

Dosya Ekleri

• IMG_5122.jpeg
    IMG_5122.jpeg
    305 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG_5140.jpeg
    IMG_5140.jpeg
    100,8 KB · Görüntüleme: 4
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı