4500 TL Skylake Sistem Toplama

Vaktin varsa seninle biraz muhabbet edelim. Benim imzamdaki gördüğün sistemde tek tereddüt ettiğim konu GPU. Okuduklarıma göre AMD oyunlar ile optimizasyon konusunda sıkıntı yaşıyormuş.

Bu arada sistemimi yaz sonunda toplayacağım için kesinlikle HBM bellekli bir ekran kartı tercih edeceğim.

Vaktin varsa seninle biraz muhabbet edelim. Benim imzamdaki gördüğün sistemde tek tereddüt ettiğim konu GPU. Okuduklarıma göre AMD oyunlar ile optimizasyon konusunda sıkıntı yaşıyormuş.

Bu arada sistemimi yaz sonunda toplayacağım için kesinlikle HBM bellekli bir ekran kartı tercih edeceğim.
Bu HBM Bellekli ekran kartı ne oluyor ve fiyatları tahminen ne olur ya da almazsak çok bir şey kaybeder miyim? çünkü uzun süredir sistem toplamayı bekliyorum ve tam ailemi ikna etmişken beklemeye almak bilemedim :):)

Belki fanboy gibi gözükeceğim ama ben gtx 970 asus ekran kartına overclock ile 980 parformansını solladım ben 980 in parasını haketmediğini düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı