4500 TL Telefon önerisi

Hasan Esad Göl

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

4500TL bütçem var iki telefon arasında kaldım;

Samsung Galaxy S9 Plus

Samsung Galaxy Note8

Önceliğim kamera arkadaşlar fotoğraf çekmeyi çok severim ve kameranın her ortama uyum sağlamasını isterim.
Su altı yüksek ışık düşük ışık gibi ortamlarda fotoğraf çekebilecek bir telefon düşünüyorum.
Ekran büyüklüğü de benim için önemli hangisini önerirsiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fiyatlara telefon alınmasını doğru bulmuyorum. S9 Plus, S9, Iphone 8 Plus, P20, P20 PRO, Mate 10 PRO, Mate 10, Note 8, S8 Plus, S8 modellerine bakabilirsin.

Yerinde olsam S8 serisi, Mate 10 serisine bakarım. Netten ithalat garantili Note 8 modelleri 3800 TL fiyatına bulunuyor, bu modellerin ithalat garantili modelleri fiyat olarak daha cazip.

Bu fiyatlara telefon alınmasını doğru bulmuyorum. S9 Plus, S9, Iphone 8 Plus, P20, P20 PRO, Mate 10 PRO, Mate 10, Note 8, S8 Plus, S8 modellerine bakabilirsin.

Yerinde olsam S8 serisi, Mate 10 serisine bakarım. Netten ithalat garantili Note 8 modelleri 3800 TL fiyatına bulunuyor, bu modellerin ithalat garantili modelleri fiyat olarak daha cazip.
İthalat garantili telefon almak ne kadar doğru ?

İthalat garantili telefon almak ne kadar doğru ?
S8 plus kullanıyorum.N11’den 3300 TL’ye Samsung Garantili aldım.O kadar fazla video izledim hatta Samsung’un bayilerine gittim. S9 plus ile en önemli fark kamera. Fakat günümüz şartlarında S8 plus kamerası bana göre gayet iyi bulduğum bir kameradır. Zaten her sene biraz daha ekleyerek yeni model çıkarılıyor. Bence s8 serisi bir telefon ve yanında SD Card alırsan hiç sıkıntı çekeceğini düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı