4500 TL'ye 2. el ekran kartı önerisi

Bütçe
4500
Çok pahalı, yalan değil. O fiyata RX 5700XT satan bile oluyor.

Termal bakımı yapılmadıysa olabilecek sıcaklık ama RPM değeride önemli. En düşük hızda bu sıcaklık iyi olur ama en yüksekte kötü.

48'de çalışıyor fanlar güvenlik etiketi üstünde bakım yapılmamış RX 5700XT satan hiç bulamadım o fiyatta pahalanmış ekran kartları galiba.

48'de çalışıyor fanlar güvenlik etiketi üstünde bakım yapılmamış RX 5700XT satan hiç bulamadım o fiyatta pahalanmış ekran kartları galiba.
İlana geldikleri gibi satılıyorlar hocam. RX 5700'ü 3700TL'de gördüğüm sonraki gün yok olmuştu.

Örnek olarak verdim hocam, güç kaynağınız kaldırmaz zaten. Sadece GTX 1660Ti için pahalı, enazından 3500TL filan olsaydı iyi olurdu. PSU sıkıntı olmasa GTX 1070'i daha ucuza bulmanız daha olasıydı, aynı güçte.

İlana geldikleri gibi satılıyorlar hocam. RX 5700'ü 3700TL'de gördüğüm sonraki gün yok olmuştu.

Örnek olarak verdim hocam, güç kaynağınız kaldırmaz zaten. Sadece GTX 1660 Ti için pahalı, enazından 3500TL filan olsaydı iyi olurdu. PSU sıkıntı olmasa GTX 1070'i daha ucuza bulmanız daha olasıydı, aynı güçte.

Neyse hocam sağlık olsun girdik bir yola artık😅

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı