4500 TL'ye 2K monitör önerisi

• Konuyu başlatan SirC
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 37
  • Görüntüleme 2.681
Bütçe
4500TL
Bütçeniz yeterse bence Amazon'da stoğa girmesini bekleyip Odyssey G7 alın, indirim zamanı 6000-6100TL'ye düşüyor.
G7'e yetişiyorsa para tercih edilebilir. G5-G3'e ve ucuz VA panellere göre çok daha iyi bir seçenek çoğu orta-üst düzey IPS paneli bile geçiyor.

2K flat IPS yüksek hz monitör bakıyorum.

Bulabildiğim monitörler bunlar. Rtingsten karşılaştırdım fakat teknik detaylardan çok anlamıyorum. Genel olarak yukarıda bulduklarımdan indirime girip fiyatı uygun olanı almayı düşünüyorum.
Önerilerinizi bekliyorum.
DELL model malesef stokta kalmamış yetişemedim.
Diğer 3 model arasından hangisini almalıyım sizce
ayrıca şu şekilde 2 model daha buldum bunları da kıyaslayamaya katarak öneri yapar mısınız

ayrıca şu şekilde 2 model daha buldum bunları da kıyaslayamaya katarak öneri yapar mısınız
Amazondaki 27GL83A-B eski model olarak geçiyor. Hepsiburada'da satılan 27GP83B-B modeli Amazondakinin yenilenmiş hali gibi bir şeydi sanırım, paneli çok daha iyi.

27GL83A olan model 6000TL’yi hak ettiğini düşünmüyorum. 27GP olan model bir üst seviye panele sahip daha kaliteli olan model.

27GL83A ve G27Q bu fiyata alınabilir.
27GP83B daha üst model dediğim gibi.

Ben, bu ürünlerin fiyatlarının biraz fazla olduğunu düşünüyorum. En mantıklısı hepsini takibe alıp biraz beklemek.
27GL83A olan model 6000TL’yi hak ettiğini düşünmüyorum. 27GP olan model bir üst seviye panele sahip daha kaliteli olan model.

Ben, bu ürünlerin fiyatlarının biraz fazla olduğunu düşünüyorum. En mantıklısı hepsini takibe alıp biraz beklemek.
Kısmetse yarın sistemi kurup çalıştıracağım hocam. Mutlaka izlenimlerimi paylaşırım

Bugün kullanmaya başladım. Renkler çok canlı ve 2k çok başarılı.
İncelemelerinde dikkatimi çekmemişti ama arka tarafında kendine ait aydınlatması mevcut.
Yurt dışında bazı kaynaklar renk ayarları tavsiye etmiş incelemelerde onu kullanacağım. Ama şuan beni gerçekten tatmin etti.
Ghosting yok. Ölü pixel testi yapmıştım zaten alırken.
2 saatlik kullanımımda bunları söyleyebilirim. Ayrıca sormak istediğiniz bir husus varsa yanıtlayabilirim
Buradaki alıntıdan diğer konuya da bakabilirsin.

Buradaki alıntıdan diğer konuya da bakabilirsin.
teşekkür ederim dediğiniz gibi hepsini takibe aldım fiyatı makul düzeye düşeni alacağım.
Asus VG27AQ1A hakkında ne düşünüyorsunuz diğerlerine kıyasla

teşekkür ederim dediğiniz gibi hepsini takibe aldım fiyatı makul düzeye düşeni alacağım.
Asus VG27AQ1A hakkında ne düşünüyorsunuz diğerlerine kıyasla
Monitörün incelemesini yapan bir kanal bulamadım. Sadece ilk izlenim tarzı şeyler gördüm.
Dışarıdan gördüğüm tek eksisi bu fiyatta ayarlanabilir bir standa sahip olmaması. Onun dışında bir bilgim yok.

Başlığı Hortlattım kusura bakmayın
Bunlardan birini almayı düşünüyorum Dell S2721DGF stoklarda bulunmuyor. Lg monitörler de 5.5 6bin civarında satılıyor.
Msi optix 273qf sıcak bakıyorum ne düşünüyorsunuz?
@Süleyman Yusuf
@Mantony

Bence geçmeye değer. Gecikme sürelerinde ve görüntü kalitesinde gözle görülür fark olacak. Ghosting azalacak. Oyunlar daha keskin gözükecek. VA ile kaliteli IPS panelin farkını gözle görmüş olacaksınız.

Sizin modeli bulamadım ama VA panel olan model sanıyorum. Doğru mudur?

Bildiğim kadarıyla AOC Q27G2 aslında panel olarak fena olmayan bir monitör fakat DELL bu fiyattayken kapışamazlar. AOC'un genel problemi VA panellerinde parlaklığının çok düşük olması. Onun dışında monitör fiyatına göre genelde fena olmuyor.

Dediğim gibi geçmeye değeceğini düşünüyorum. Çünkü hissedebileceğiniz farklar olacak.
Bu Dell monitor nvidia ekran kartı ile çalışıyormu? Ozelliklerinde free snyc var yazıyor sanırım bu amd kartlar için değilmi. Bu konuda cahilim yanlış bir şey soruyorsam.

Başlığı Hortlattım kusura bakmayın
Bunlardan birini almayı düşünüyorum Dell S2721DGF stoklarda bulunmuyor. Lg monitörler de 5.5 6bin civarında satılıyor.
Msi optix 273qf sıcak bakıyorum ne düşünüyorsunuz?
@Süleyman Yusuf
@Mantony
MSI monitörün incelemesi burada bulunuyor :
Gigabyte olan model için ise :

Gigabyte markalı modelin daha iyi olduğunu düşünüyorum.
ASUS markalı monitör hakkında bir bilgim yok.

Bu Dell monitor nvidia ekran kartı ile çalışıyormu? Ozelliklerinde free snyc var yazıyor sanırım bu amd kartlar için değilmi. Bu konuda cahilim yanlış bir şey soruyorsam.
Evet çalışıyor.
Merak ettiğiniz monitörleri buradan kontrol edebilirsiniz.
1650908371308.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı