Bu Dell monitor nvidia ekran kartı ile çalışıyormu? Ozelliklerinde free snyc var yazıyor sanırım bu amd kartlar için değilmi. Bu konuda cahilim yanlış bir şey soruyorsam.
@Süleyman Yusuf
Bir sorum olacak, 2K bir monitörde 1080p görüntü ile 1080p bir monitörde 1080p görüntü arasında fark var mıdır?(boyutlar aynı)
2K monitörü 1080pye alırsak görüntünün çok kötü olacağını duydum
@Süleyman Yusuf
Bir sorum olacak, 2K bir monitörde 1080p görüntü ile 1080p bir monitörde 1080p görüntü arasında fark var mıdır?(boyutlar aynı)
2K monitörü 1080pye alırsak görüntünün çok kötü olacağını duydum
Evet arada görüntü farkı oluşuyor. Çok kötü demek yanlış olur. Fakat tercih edilecek bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Benzer bir hissi yaşamak isterseniz 1080p monitörde 900p görüntü deneyebilirsiniz.
Evet arada görüntü farkı oluşuyor. Çok kötü demek yanlış olur. Fakat tercih edilecek bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Benzer bir hissi yaşamak isterseniz 1080p monitörde 900p görüntü deneyebilirsiniz.
Daha kötü olacaktır.
İnternetten baktığınız görsellerin pek yeterli olacağını düşünmüyorum aradaki farkı anlamak için.
Eğer imkanınız varsa bir teknoloji mağazasına gidip denemenizi öneririm.
Baktığınız mesafe, ekranın boyutu, piksellerin yoğunluğu gibi sebeplerden ötürü oluyor.
Dediğim gibi videolardan, internetten anlamak kolay değil. Gidip denemenizi tavsiye ederim.
Üstteki 1440p, alttaki 1080p oyun içi çözünürlükte çekilmiş 2 fotoğraf. Görsellerden pek anlaşılmasa da 1-2 metre mesafeden itibaren başlayan bir blurlaşma söz konusu oluyor. Eğer uzaktan bakıyorsanız insanı pek rahatsız edeceğini düşünmüyorum. Fakat 27" monitörü uzaktan bakmak için satın almıyorsunuz.
ViewSonic 27" VX2758-2KP-MHD QHD IPS 1ms 144Hz Siyah Oyuncu Monitör (Viewsonic Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ViewSonic 27" VX2758-2KP-MHD QHD IPS 1ms 144Hz Siyah Oyuncu Monitör (Viewsonic Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.