4500 TL'ye Ekran Kartsız Sistem Toplama

Bütçe
4000-4500

Brandt

Megapat
Katılım
23 Ocak 2015
Mesajlar
233
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, kuzenime yeni bir bilgisayar toplayacağız. Kendisi şu an sadece küçük oyunları oynadığı için ben ileriye dönük bir sistem yapmasını tavsiye ettim, ekran kartını ileride takarsın dedim. Yani ekran kartlı ortalama altı bir sistem yerine, ekran kartsız ortalama veya biraz üstü bir sistem dizmek istiyoruz, yani ileride kolayca yükseltilebilecek bir sistem. Yardımlarınız için teşekkür ederim şimdiden.
 
Neden kartsız? R5 3400'e vereceğiniz paraya değmez. R3 3200G alsanız kötü olur. Çok güçlü değil.
Çünkü kuzenim bilgisayardan pek anlamıyor, ilerde işlemciyi değiştireyim anakartı değiştireyim gibi şeyler yapamaz, fakat ekran kartını rahatlıkla ilerde değiştirebilir. O yüzden düşük işlemci düşük ekran kartındansa, yüksek işlemci ve kartsız bi sistem daha iyi olur diye düşünüyorum. İlerde güzel bir ekran kartı alarak 4-5 sene kullanabileceği bir sistem olur.

Bu arada ryzen 5 3400 değilde, ryzen 5 3600x düşünmüştüm sistem için.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı