4500 TL'ye hazır sistem vs toplama sistem

Demek istediğim idare edip ileride ekran kartı takman. Çünkü APU sistem seni belli bir süre sonra kesmeyecek ve ekran kartı arayışına gireceksin. Bu sefer işlemcin zayıf kalacak.
Seni çok iyi anlıyorum. Alım gücü maalesef çok düştü kurdan dolayı. Birde çip sıkıntısı iyice şişirdi fiyatları.

Hocam arkadaşım alacak ve emin olun GTA V ve Fortnite üstü oyunlar oynamaz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bu videoyu zaten izlemiştim ilk çıktığı zamanlarda fakat bu işlemci ile sistem toplamak çok pahalı. Güçlü bir işlemci ama iGPU olarak zayıf ve anakartları pahalı bu işlemci ile sistem almak yerine R5 1600 1050 Ti alınabilir.

Hocam bu videoyu zaten izlemiştim ilk çıktığı zamanlarda fakat bu işlemci ile sistem toplamak çok pahalı. Güçlü bir işlemci ama iGPU olarak zayıf ve anakartları pahalı bu işlemci ile sistem almak yerine R5 1600 1050 Ti alınabilir.

Bu işlemciyi destekleyen bir anakart.
O halde bu sistemi alsın. Daha sonra elinde kalan para ile ikinci el bir ekran kartı bulup alır.

Son düzenleme:

Bu işlemciyi destekleyen bir anakart.
O halde bu sistemi alsın. Daha sonra elinde kalan para ile ikinci el bir ekran kartı bulup alır.

Hocam ben diyorum hazır sistem alsa parçalar çöp her şeyi yükseltmesi gerek diye siz A320M anakartlı 8 GB RAM'li sistem atıyorsunuz. Çocuk 1.5 yıl yükseltmez yükseltirse 1050 Ti ya da 1650 alır.

Bence 4300GE alın ve ileride yükseltirsiniz. Fakat şöyle bir sorun var ben de aynısını aldım şuan son pürüzlerini hallediyorum. Konu başında topladığınız sistemin aynısı neredeyse. B450M S2H'da 1 adet fan çıkışı var diğeri CPU fan yani fan çoğaltıcı almanız şart. Diğer taraftan ek olarak İşlemci fanı alacaksınız Snowman M200 işinizi görür ben de aynısını aldım. Anakart çıkışlarında Display port çıkışı yok yani eğer iyi bir monitöre sahipse arkadaşınız ve içinden çıkan kablo DP-DP ise HDMI-HDMI bir kablo almanız gerekecek.
---
Hazır sistemleri eğer çok iyi bir sistem değilse fiyatına göre almanızı önermem ama toplama sistem de uğraştırıyor açıkcası. Bana tüm parçalar bir hafta önce geldi montajını yaptım ama biraz önce söylediğim şeyler başıma geldi, hala uğraşıyorum yarın son bulacak inşallah.

Bence 4300GE alın ve ileride yükseltirsiniz. Fakat şöyle bir sorun var ben de aynısını aldım şu an son pürüzlerini hallediyorum. Konu başında topladığınız sistemin aynısı neredeyse. B450M S2H'da 1 adet fan çıkışı var diğeri CPU fan yani fan çoğaltıcı almanız şart. Diğer taraftan ek olarak işlemci fanı alacaksınız Snowman M200 işinizi görür ben de aynısını aldım. Anakart çıkışlarında Display Port çıkışı yok yani eğer iyi bir monitöre sahipse arkadaşınız ve içinden çıkan kablo DP-DP ise HDMI-HDMI bir kablo almanız gerekecek.
---
Hazır sistemleri eğer çok iyi bir sistem değilse fiyatına göre almanızı önermem ama toplama sistem de uğraştırıyor açıkçası. Bana tüm parçalar bir hafta önce geldi montajını yaptım ama biraz önce söylediğim şeyler başıma geldi, hala uğraşıyorum yarın son bulacak inşallah.

Hocam arkadaşa B450M S2H V2 aldırıcam 500 TL'ye bulunabiliyor fan olarak arkadaşımda zaten var Snowman M200 yine onu kullanır büyük ihtimalle. Monitör olarak televizyon kullanıyor HDMI girişli kablodada sorun olacağını sanmıyorum yine de teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı